Še vedno aktualni pisani nohti

Kljub dejstvu, da je september, z njim pa tudi jesen vse bližje, to še ne pomeni, da je poletje reklo zadnjo. Vroči, s soncem obsijani dnevi bodo tako na “meniju” še (upajmo da) lep čas, kar pomeni, da v uporabi ostajajo še vsi trendi tople sezone. Poleg tistih modnih so še kako pomembni tudi lepotni, kjer so tudi ta hip izredno opazni naši nohti. Pri teh si privoščimo kanček zabave ter jih okrasimo s tistimi najintenzivnejšimi barvami tega poletja.

Pinterest
Pinterest

Morda so tiste klasične manikire, primerne tako za tople kot hladne mesece, še vedno najpogostejša izbira, pa vendar je prav to obdobje namenjeno igrivosti in energičnosti, tudi na področju nohtov. K lepo zagoreli polti se seveda najlepše podajo vsi tisti vpadljivi, celo neon odtenki, med katerimi jih letos ne manjka v oranžni, modri, pink in vijolični. Pri vsem skupaj pa se lahko tudi poigramo ter si privoščimo bolj ali manj divje poslikave, z ali povsem brez pomena.

Nails.Inc London
Essie – 20 Lovie Dovie

Gre za izgled nohtov, ki ga morda ne gre jemati prav zares in je zato kot nalašč za dopustniške in nekoliko manj za poslovne priložnosti, pa vendar poletje prav vsako leto veliko tudi oprosti. Skratka, še je čas za pisane manikire, zato domišljiji pustite vsaj malo proste poti.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.