Sedem lepih rešitev za poslovno modo

Poslovna ženska mora biti v koraku s časom, hkrati ima danes na voljo zelo bogato garderobo, ki gre onkraj navadnega kostima ali male črne obleke. Tudi na tem področju so se namreč trendi spremenili, vse je bolj fleksibilno, ker je tudi življenje dinamično in se moramo ženske prilagoditi. Še dobro, da je temu tako, saj so določena pravila padla v vodo. Pozabite torej na stroge linije in samo temne barve; pazite pa še vedno na dolžine in kvalitetne materiale. Z malo dobrega okusa lahko sestavite odlično poslovno garderobo.

Pudrasta barva

Nikar je ne podcenjujte! Pudrasta je obvezna zato, ker nadomešča črno in ni bela, ki je morda nekoliko bolj občutljiva in zahtevna. Pudrasta obleka, kostim, dolgo krilo, blazer, čevlji in torbica so kosi, ki jih morate imeti. Če želite biti zelo elegantne, potem stavite na pudrasto od glave do peta, v nasprotnem primeru jo kombinirajte s črno, da celoto malo razbijete.

S.Oliver BLACK LABEL

Črna in bela

To je varno področje, a vedno deluje. Nekako tako kot mala črna je tudi ta barvna kombinacija večna in zelo uporabna. Bela obleka in črn blazer, bele hlače in črna majica, bela bluza in črno krilo … kombinacije so neštete. Če ste za “varno modo”, potem ne potrebujete prav veliko eksperimentiranja, črna in bela sta lahko odlični sopotnici in z njima ne gre zgrešiti.

Comma

Mala črna, a vedno z detajlom

Naj ne bo zelo stroga in 100 % navadna. Takih je sicer veliko in verjamem, da jih imate v svoji garderobni omari, zato je zdaj čas za nekaj drugega. Material ostaja gladek in padojoč, detajli pa so tisti, ki poskrbijo za stil: pentlje, bleščice, trakovi, odprtina na hrbtu, rokav v kontrastni barvi, lep ovratnik. Mala črna je nedvomno del poslovne garderobe, a mora biti posebna.

S.Oliver BLACK LABEL

Cvetlice

Na obleki, hlačah ali blazerju so vedno dobrodošle. Dopolnite jih z blazerjem v barvi cvetlic, če pa gre za obleko na beli podlagi, je lahko blazer popolnoma bel in rahlo daljši. Slednji je zelo lep tudi s kavbojkami, saj so lahko tudi lepe kavbojke dobra poslovna izbira, sploh v svetu moške mode se vedno bolj uveljavljajo kot vsakdanji kos.

Comma

Povratek kostima

Jaz sem za, če je dober kroj. Naveličana sem modelov iz 90. let, ker so bili zelo togi in so predstavljali sredstvo dokazovanja svetu, kako smo resne. No, zdaj tega ni več, hvala bogu, so pa tukaj novi modeli, zelo ženstveni in mladostni. Dobra novica je, da se lahko poigrate z barvami, sploh pastelnimi, in boste brezhibne.

S.Oliver BLACK LABEL

Črte

Črte so vedno lepe: na hlačah, krilu, blazerju ali majici, so vedno aktualne in zelo nosljive. Če imate denimo prav navadno T majico na črte, dodate črn ali bel blazer in ste takoj elegantne. Črte so mi všeč, ker dovolijo, da jih interpretiramo na veliko različnih načinov, kar je seveda super. In nikoli, prav nikoli ne bodo šle iz mode.

S.Oliver BLACK LABEL

Bontonska obleka

Prav navadna, gladka, do kolen, ampak v posebni barvi, ker jih je letos res veliko. Dodatki so lahko na ovratniku, rokavih, robovih. Lahko pa jo tudi obogatite z dobrim nakitom, ki nikoli ne škodi. Sem za rokave, saj so obleke brez rokavov težje nosljive in tudi nekoliko manj elegantne; če se le da, naj bo material navaden, ali vsaj mešanica z bombažem.

S.Oliver BLACK LABEL

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.