Šik pričeske za v službo

Tokrat so povsem spete, saj je pri pričeskah, ki si jih privoščimo vsak dan, sploh zjutraj, ko ni prav preveč časa, ključnega pomena, da so enostavne in hitre. No, nekatere na slikah niti niso, čeprav lastnice teh lepih glav pravijo, da so jih res super hitro naredile, kar ne bo nikoli jasno ženski, ki si komaj splete kito sama in še takrat je vedno, res vedno, kriva. A pustimo te detajle, saj verjamem, da ste same veliko bolj spretne od mene! September prinaša povratek v službo, vsaka med svojimi sodelavci ali s svojim poslom in tako se spremenijo tudi pravila igre. Če smo bile do včeraj, ali skoraj, v kopalkah, zdaj že gledamo blazerje in razmišljamo, katero olje uporabljati, da bo zagorela polt čim dlje zdržala. No, vem, vsako leto je ista “štorja”.

Spete pričeske so zelo primerne tudi zato, ker lasje ne bodo ovirali pogleda ali nasploh obraza, kar je za službo ključnega pomena. In za tiste, ki vam je vedno vroče, ker hormoni pač nagajajo, je tudi prav: prost vrat je ključ do uspeha in sreče. Stavite lahko na kite, čope, fige, seveda še vedno vam bodo pomagale špangice, obroči in elastike vseh vrst. Z malo domišljije lahko naredite veliko in svojo pričesko spremenite v nekaj posebnega. Za dodaten navdih so tukaj tutoriali na youtube kanalu: res lahko najdete vse in še veliko več!

Meni so všeč prav vse in že vadim, če mi uspe, pa tudi javim, 🙂

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.