Slavne mame in njihove hčerke dvojnice

Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa, zvezdnice pa so to še dodatno potrdile. Ob pogledih na naslednje slavne mame in njihove hčerke boste dvakrat pogledale, preden boste ugotovile, katera je mama in katera hči. Demi Moore in Rumer Willis sta prvi slavni dvojec, a Demi ima še dve hčerki, ki sta ji tudi zelo podobni. Svetlolasi Goldie Hawn in Kate Hudson, igralki ter mati in hči, ki se velikokrat pošalita na račun svoje podobnosti. Ava Phillippe je na las podobna njeni znani mami Reese Witherspoon v mladih letih. Prav tako si igralki Blythe Danner in Gwyneth Paltrow delita veliko podobnosti, od barve las ter pričeske do prodornega pogleda. Ne smemo pa pozabiti tudi na Jado Pinkett-Smith in Willow Smith, ki je vsako leto bolj podobna svoji mami.

Demi Moore in Rumer Willis
Goldie Hawn in Kate Hudson
Reese Witherspoon in Ava Phillippe
Blythe Danner in Gwyneth Paltrow
Jada Pinkett-Smith in Willow Smith

Melanie Griffith in Dakota Johnson si delita veliko podobnosti, in Dakota bi brez zadržkov lahko igrala mlajši verzijo svoje mame v filmu. Kaia Gerber je sledila po stopinjah svoje mame Cindy Crawford, ki velja za enega najprepoznavnejših top modelov tega časa, Kaia pa velja za izrezano kopijo Cindy. Družino Kardashian-Jenner vsi poznamo, a ob pogledu na fotografije Kris takoj opazimo, da ji je Kim od vseh sester najbolj podobna. Tudi hčerka igralke Meryl Streep, po imenu Mamie Gummer, je šla po maminih stopinjah, podobnost pa ji zagotovo pomaga pri njeni igralski karieri. Tudi ikona Madonna ima svojo kopijo, in to je njena hčerka Lourdes Leon, ki se je preizkusila v različnih modnih smereh.

Melanie Griffith in Dakota Johnson
Cindy Crawford in Kaia Gerber
Kris Jenner in Kim Kardashian
Meryl Streep in Mamie Gummer
Madonna in Lourdes Leon

Kim Basinger in Ireland Baldwin imata obe visoko, zelo ženstveno postavo in velike ustnice – tako kot mati in hči. Tracee Ellis Ross z veseljem sprejme kompliment, da je podobna mami Diani Ross. Margaret Qualley je svež obraz na igralski sceni in ta je pri svojih rosnih letih že igrala zraven Brad Pitta. Če pa mislite, da ste jo že nekje videli, vas najverjetneje spominja na mamo Andie MacDowell. Ne glede na to, kakšno pričesko si omisli kameleonka Zoe Kravitz, je vedno zelo podobna mami Lisi Bonet. In še zadnji družinski navezi sta Vanessa Paradis in Lily-Rose Depp, ki bi ju lahko zamešali za sestri.

Kim Basinger in Ireland Baldwin
Diana Ross in Tracee Ellis Ross
Andie MacDowell in Margaret Qualley
Lisa Bonet in Zoe Kravitz
Vanessa Paradis in Lily-Rose Depp
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.