Spet priljubljeni pleteni seti

Tako kot si poletja ne predstavljamo brez kratkih hlač, si jeseni in zime več ne znamo zamisliti brez pletenin. Slednje tudi to hladno sezono zato srečujemo prav na vsakem koraku, trendi pa so znova obudili njihov marsikateri lanski look. Pri tem gre poudariti popularnost dvo- ali celo trodelnih kompletov, ki nekako pogosto delujejo kot fina trenirka, pa vendar jih z lahkoto nosimo naokoli kot casual, dnevni outfit. Seveda pa ti niso namenjeni delovnemu okolju, so pa zato tu pleteni seti, ponavadi z midi krilom, ki nedvomno delujejo super dodelano urejeno tudi za bolj zahtevne priložnosti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pletenih, volnenih kompletov torej letošnjo jesen ne primanjkuje, pravzaprav jih je opaziti še več, v pestrejših odtenkih in drznejših kombinacijah. Modni ostajajo v vseh možnih naravnih, umirjenih in predvsem svetlih tonih, kot so bež, barva bele kave, bela, kožna in rjava, ki se jim pridružujeta še siva in pink, sploh tista pastelna in tista v barvi lososa. Gre za izredno ženstvene, elegantne kose, ki nas bodo lepo greli tudi v nadaljevanju zimskih mesecev, tokrat predvsem v družbi debelih, napihnjenih puhovk in grobih gležnjarjev.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Dokler jesensko vreme to še dopušča, bodo pleteni seti zelo prijetna in zanimiva protiutež poletnim sandalom z visoko petko, še vedno si lahko omislimo tudi komplet ozkega pletenega krila in crop topa, vsekakor pa moramo v svojo garderobo tudi v novi sezoni vključiti obilico pletenih jop s pripadajočim topom. Zanimive in izredno priljubljene so na primer pletene hlače in ujemajoči se puli, vse v nekoliko širšem, skoraj oversize kroju, kjer lahko za piko na i zraven obujemo še trendovsko oblikovane superge ali celo loafer čevlje oziroma mokasine.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.