Športno modno udobje v trenirki

Športni slog je že kar nekaj časa na samem vrhu must have trendov in to pomlad ter poletje ni nič drugače. Od športnih copatov, ki so postali nujno zlo vseh fashionistk, do nahrbtnikov ter torbic okoli pasu, ki so zaznamovali ulično modo. Tokrat so v ospredju trenirke, s katerimi greste korak naprej kar zadeva udobje. Matchy-matchy kompletke v različnih barvah lahko najdemo pri različnih modnih znamkah, pri tistih, ki so prepoznavne po športni modi, pa tudi luksuznih znamkah, ki so znane po vsem svetu.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ali je tovrsten slog za vas, boste odločile same, saj gre za specifičen videz, ki vas navdušuje ali pa vam sploh ni všeč. Če ste ljubiteljice, vam priporočamo, da si za pomlad omislite matchy-matcy trenirko v pastelnih odtenkih, ki bo dodala kanček svežine. Baby pink in modra sta zmagovalni, a je tovrstni model trenirke lep tudi v mint, svetlo rumeni ter barvi sivke. Ljubiteljice nevtralnih odtenkov pa s črno, bež ali sivo ne morete zgrešiti. Električno modra in zelena sta pa še dve barvni izbiri, v katerih boste zagotovo opažene.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
vir: Pinterest

In kakšni so modni dodatki, ki se podajo zraven? Športni copati  so logična izbira, če je vaš modni izbor barvit, izberite kar klasične bele. Če pa je vaša trenirka v nevtralnih odtenkih, si omislite statement športne copate, o katerih smo že veliko pisale. Veliko zvezdnic pa je svojo skombiniralo tudi z visokimi petami, ampak kot je bilo že prej omenjeno, je tovrsten videz izredno specifičen in če vam mešanje športnega in elegantnega sloga leži, poskusite, saj je moda zabavna in jo prevečkrat jemljemo preresno. Se boste to pomlad držale elegance ali se boste prepustile udobju?

Les Tien
Ninety Percent
Eres
Frankie Shop
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.