Srečno 2020 od Glitter Žensk!

Glitter dekleta smo družina in kmalu se nam bo pridružil še en član! Zelo smo uživale v pisanju zgodb, člankov in kolumn, hvala torej za vse všečke, komentarje, nasvete in za to, ker ste. Kot ženske lahko samo rečemo, da nam je prav všeč postaviti, vsaj tu in tam, prijateljstvo na prvo mesto in uživati življenje tako, kot se nam ponuja. Tukaj je nekaj utrinkov z našega novoletnega druženja in seveda tudi želje za 2020.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Nazdravljamo skupaj z vami in naj bo 2020 leto uspehov, razumevanja in čudovitih trenutkov.

Foto: Zen
Foto: Zen

Drage moje, dragi moji,

če sem iskena, lahko rečem, da sem kar zadovoljna, da se je 2019 izteklo. Bilo je kar zahtevno leto in tudi polno vzponov in padcev. Počutila sem se kot na gugalnici, a takšno je pač življenje in nikoli ne veš, kdaj prideš do zvezd ali kdaj boš čisto na dnu. Konec leta je tudi takšen čas, ko delamo sezname; moram to, moram drugo, potem še tretje in četrto. Smo polni zaobljub in že nas malo skrbi ali jih bomo uresničili. Prav zato si želim začeti 2020 popolnoma brez nahrbtnika misli in obveznosti: bo, kar bo, in zelo se bom potrudila, da bo dobro. Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila vsem, ki ste nas do zdaj tako pridno podpirali in brali zgodbe o modi, trendih, nasvetih, predvsem pa o ženskah. Srčno upam, da boste še naprej z nami, iz srca pa vam želim bleščeče, čarobno in ravno prav nagajivo 2020. Naj se nova zgodba torej začne.

Lorella

Foto: Zen
Foto: Zen

Letnici 2019 mahamo v slovo in hkrati že veselo nazdravljamo dvojni dvajsetici. Če bi želela na kratko povzeti leto, ki je za nami, bi rekla takole: to je bilo nedvomno obdobje velikih sprememb, nenadnih preobratov in številnih presenečenj, ki so v meni pustila pomembne sledi. Nekatera zelo pozitivna, spet druga nekoliko manj, pa vendar vsa drobec čudovitega mozaika, ki mu pravimo življenje. V angleščini obstaja odličen izraz “vision 20/20”, ki definira popolno ostrino vizije, zato si  želim, da bi vam leto 2020 vizijo spremenilo v realnost, naj sanje končno postanejo stvarnost. Naj vas spremljata iskrenost in nežnost, ki ju premorejo le ljudje, ki vas resnično ljubijo. In naj bo vaš vsakdan sestavljen iz drobnih trenutkov, ki bodo greli vaše srce skozi celo leto. Srečno 2020!

Lucy

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Leto 2019 se je izteklo tako hitro in mirno, kar je v čistem nasprotju s tem, kako se je začelo. Če bi mi na začetku leta pokazali, kaj vse se bo zgodilo v teh 365 dneh, bi se vam pošteno nasmejala, a to je dokaz, kako zelo je lahko življenje nepredvidljivo. Po pravici povedano mi je leto 2019 dalo veliko lekcij, ki si jih bom zapomnila do konca življenja. Ena izmed najpomembnejših je ta, da ni nič bolj pomembnega od prijateljstva in družbe, s katero smo obdani. Odnose je potrebno negovati in si vzeti čas za najbližje, ne glede na to, kako zelo smo zasedeni zaradi tempa, ki ga živimo. Ponosna sem, da sem lahko del Glitter družine in da ste tudi ve, bralke (pa tudi bralci) moji zavezniki. Čez dva meseca se bo naši Glitter družinici pridružil nov najmlajši član, o katerem bom zagotovo še več napisala in verjamem, da bo ta spremenil moj pogled ter odprl nove teme, ki jih bom delila tudi z vami. Želim vam neustrašno novo leto in da se vam izpolnijo vse želje, ki se do sedaj morda še niso. Hvala vam za vse.

XO, Nat

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Veliko, veliko zdravja in ljubezni… , vsak dan poiscimo drobec srece zase, za vse, ki nam veliko pomenijo.., pa veliko nasmehov podarimo vsem okrog sebe… Marija TL

  2. Hvala za vse. Naj bo to leto upanja polno, veselo, z iskrivimi trenutki napolnjeno, naj se pletejo iskrene in tople prijateljske vezi, zdravje naj dobro služi. Bodimo hvaležne za vse in radujmo se nad vsem lepim.
    Marija

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.