Stajling dneva: balonasti rokavi

Drage bralke in prijateljice,

v resnici kar težko verjamem, da je to zadnji ponedeljek v avgustu in da se čez dva dni že začenja direndaj, ki tako ali drugače zaznamuje naša življenja. A hkrati je tako, da sem nanj pripravljena in tudi nekoliko nižje temperature so me postavile na realna tla, kot bi jesen že jasno in glasno trkala na vrata in dala vedeti, da je tukaj, z vsemi barvami, živahnim zrakom in modrim nebom, ki ga občudujem prav zdaj, medtem ko pišem. Srčno upam, da ste pripravljene na te nove začetke in prazne strani osebne knjige, saj ne gre pozabiti, da smo prav me in samo me tiste, ki pišemo nove zgodbe. O ljubezni, uspehu, zadovoljstvu in vsem, kar sodi zraven.

Bodite srečne in naj bosta zadnja dneva avgusta naravnost brezhibna.

Verde speranza, pravijo Italijani, kar pomeni zelena kot upanje. Barva, ki si jo prav pogosto ne privoščimo, a prisežem, da prihaja njen moment. Jesen bo prinesla zeleno v vseh odtenkih, zato sem se zanjo odločila že zdaj in izbrala res posebno obleko, ki me bo znala pospremiti na kakšno prav tako posebno priložnost. In noro mi je všeč, kako zna biti zelena čudovita z zlato, jeseni pa jo bomo gledali tudi z rjavo in črno. Posebnost obleke so napihnjeni rokavi, ki ostajajo zelo močan trend. Če je v tem trenutku kos, ki ga moramo imeti, potem je to bluza z velikimi rokavi, ki jih je nujno potrebno pokazati.

Moj stajling je sledeč: obleka River Island, torbica Zara, salonarji Bata, uhani in zapestnice JCrew, verižici Monica Vinader in Rebecca, prstani Stories.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen

Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.