Stajling dneva: bela Chanel jakna in hlače

Drage bralke in čudovite ženske,

pustni vikend je za nami in čeprav vem, da imamo v Sloveniji kar bogato tradicijo na tem področju, priznam, da me maske in našemljeni ljudje zelo zbegajo, zato se običajno izogibam gneči. A tu in tam sem le zaznala kakšnega res ljubkega malega piščančka v vozičku, triletno pikapolonico in petletno Miki Miško, kar mi je ogrelo srce. Spomnila sem se, da sem bila v mladih leti neštetokrat vila, potem pankerica, nakar se je vse skupaj končalo, ker sem nekako ugotovila, da zadeva preprosto ni zame. Se mi je pa za vikend zgodilo tudi nekaj čarobnega: v hišici v gozdu, zelo pozno zvečer, me je obiskala našemljena starejša ženska, ki vsako leto hodi od hiše do hiše zgolj zato, da bi s tem obredom odgnala vse slabo in si zagotovila ljubeče, pozitivno in plodno leto. Kako so ti običaji pravzaprav stari in kako je v vsakem obredu nekaj čarovniškega. Ženske to znamo.

Imejte čudovit začetek tedna in naj bo vse dobro.

Za stajling dneva sem izbrala meni ljubo svetlo, slonokoščeno barvo in jakno Chanel modela s čudovitimi gumbi, z biseri in zlato obrobo. Vsakič znova se čudim, kako znajo tovrstni kosi narediti odličen stil, četudi jih nosimo s kavbojkami. Če bi v tem trenutku izbrala must have kose letošnje hladne sezone, bi se zagotovo odločila prav za to jakno. Plus baretka: zdaj jih imam že nekaj v različnih barvah in so mi noro ljubke! Še vedno študiram, kakšna naj bi bila najboljša pričeska pod njo, a prej ali slej ugotovim, obljubim! 🙂

Moj stajling je sledeč: jakna, hlače in baretka Rihoas (s kodo LOFLEGO imate 20 % popust na vse njihove izdelke, le poglejte spletno stran, ker je res čudovita! www.rihoas.com), puli in škornji Zara, torbica My Lovely bag.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Kakšna eleganca!
    Pridružujem se tvojim besedam. Tudi mene že od majhnega begajo našemljeni ljudje in maškare, ki jim ne vidim obraza. Ne maram tega.
    Lepa si!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.