Stajling dneva: bela čipka

Drage bralke in bojevnice,

kako ste? Srčno upam, da zelo dobro in da se stanje še dodano izboljšuje. Jaz sem imela zelo zanimiv teden in je vesolje ponovno poskrbelo za preobrate, spremembe in nove poti, ki sem jih z veseljem sprejela. In vikend je bil čudovit, preživet tik ob morju s svojo najljubšo revijo, pa res se mi je zdelo, da je čas tekel nekoliko počasneje. Komaj čakam na poletje v pravem smislu besede in na tisto iskrivo nebo, polno obljub, ko imaš občutek, da četudi si brez kril, lahko letiš. Visoko visoko in tam gor ujameš celo kakšno zvezdo. Želim vam miren začetek tedna in veliko užitkov; če pa jih slučajno v službi ne bo veliko, no, potem zanje poskrbite kar same, brez slabe vesti.

Objem

Za današnji stajling dneva sem izbrala čipkast komplet v beli barvi. Vedno bolj se zavedam, kako mi je belina pri srcu in kako se v njej dobro počutim. Ne povezujem je le s poletno sezono, zdi se mi, da mi vsakič znova podari pozitivno sporočilo o življenju in prikliče v spomin mnogo lepih trenutkov, tudi tiste, ki še pridejo. Midi krilo je pri meni stalnica, podobno kot bela bluza, saj teh ni nikoli dovolj. In tisti čipkast trak v laseh, ki poskrbi, da je vse na svojem mestu.

Moj stajling je sledeč: krilo in bluza And Camicie, sandali Zara, torbica Parfois, prstani Gold Philosophy.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

12 komentarjev
  1. Pozdravljeni.
    Sem pred časom prebrala misel nekega znameniteža s področja mode – sem pozabila ime, morda vi veste, za koga gre – da je bela, barva namreč, učinkovitejša kot še tak lifting. Te polepša, pomladi, še vidne gube naredi manj opazne. In mislim, da je imel kar prav. Bela je nežna na pogled in mila do tistih, ki si jo umislimo.
    Poleti je pa sploh kraljica.
    Lep in čim bolj bel, no, mil, teden želim.
    Jelka J. Makoter

  2. Čudovita. Takšno obleko si zelim tudi sama, hvala, da si navedla trgovino. Upam, da je še niso prodali. Sicer pa si me navdušila s to oblekco ze v oddajo Dobro jutro. Bellissima.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.