Stajling dneva: bela čipkasta obleka

Čipka bo nekako vedno v modi in v moji domišljiji jo vsekakor asociiram s pomembnimi dogodki, kot so krst, birma, poroka, s spalnimi srajcami prababice in bluzami moje ljube mame. Ženstvena, romantična in sofisticirana, zna postaviti piko na i in mi je zato zelo pri srcu. Izbrala sem enostavno obleko v beli barvi ter jo kombinirala s petami, vendar gre za model, ki ga nosim tudi s športnimi copati, blazerjem ali usnjeno jakno. Zdi se mi, da je prav kos, ki ga vržeš v potovalko in ko ga vzameš ven, si pripravljena v trenutku. Popolnoma nezahteven in hkrati večen. Bela barva pa podaljša poletje, ki je na obali še prisotno in za vikend so se ljudje še pridno kopali, čeprav vem, da ne bo trajalo za vekomaj. Smo pač v takšnem obdobju, ko nihamo med kratkimi rokavi in toplimi pleteninami, ki seveda še pridejo.

Moj stajling je sledeč: obleka Michael Kors, salonarji Guess, torbica Boho Bags, nakit JCrew, klobuk Asos, sončna očala Ann Taylor.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.