Stajling dneva: bele hlače

Drage bralke in čudovite prijateljice,

srčno upam, da vam je te dni življenje naklonjeno in nasmejano, da uživate v zadnjih dnevih poletja in ste predvsem srečne. Okoli nas je veliko sprememb in verjamem, da zna biti plavanje s tokom prava vrlina, ob tem naj še dodam, da je ključnega pomena čustvena inteligenca in prilagajanje. No, v tem smo tako ali drugače mojstrice, mar ne? Četudi se tu in tam znajdemo v neprijetnih situacijah, si želim, da bi vedno našle pot in videle luč. Če pa vam kdo slučajno kvari dneve, ne pozabite, da nas je na zemlji dobrih sedem milijard, zato je eden res nepomembna stvar, kot mravlja v oceanu (in mimogrede mravlje ne plavajo).

Objem in imejte čaroben ponedeljek.

Ne, njihova sezona še ni mimo in dokler sije sonce, je prav gotovo tako, da jih lahko še vedno oblečemo. Bele hlače so mi od nekdaj zelo všeč in čeprav sem za jeans, sem tokrat izbrala nekoliko drugačen in zelo udoben model, bombažen, mehak in tudi pravega kroja. Kombinirala sem ga s crop topom, torej krajšim zgornjim delom, ki pa ima dolge rokave, kar se mi je zdelo zelo ljubko. Končno sem se odločila za modre natikače s peto, tako imenovane mules, ki jih imam že nekaj časa v omari, a kaj ko nikoli ne pridejo na dan. Super je, da sem zavrtela nazaj kolo časa in zdi se mi, da sem na začetku julija! Juhu!

Moj stil je sledeč: hlače Max Mara, top Nakd, mules Aboutyou, torbica Rebecca Minkoff, zapestnice Accessorize, prstan Bronzallure, verižica Dada.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Spremljam vas že približno dve leti. Izjemna ženska, zelo lepa,vse kar si oblečete, je kot nalašč za vas., da pa o postavi sploh ne govorim. Še posebej pa me navdušujejo vaša pozitivna razmišljanja. Super res, človek kar onemi…

    1. Draga Alenka, hvala iz srca za čudovite besede, ste mi polepšali dan! Ostajam pozitivna in pošiljam velik objem 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.