Stajling dneva: bluza z limonami

Drage bralke in čudovite ženske,

sedim v dnevni sobi in gledam mizo na terasi z oranžnimi bučami. Oktober vedno prinaša občutek jeseni in življenja, ki se počasi, a zelo vztrajno spreminja. Smo na začetku novega tedna in srčno upam, da je pred nami še ena lepa, zanimiva zgodba, ki nam bo prinesla dobre ljudi, pozitivne izkušnje in morda, kdo ve, tudi malo več osebne rasti. Razmišljam, kako je čas neprecenljiv in kako bi morale imeti na razpolago vsaj tri ure več zato, da dnevno postavimo stvari na svoje mesto. Zase sem postavila nove mejnike: drugačno telovadbo, vztrajno meditacijo in kavo s prijateljicami zato, ker mi veliko pomenijo. In ko narediš klik v glavi, se čarobno tudi zgodi. Želim vam torej veliko dobrih klikov in prav gotovo tudi veliko ur samo zase.  

Zelo mi je všeč sadje na oblačilih in čeprav je tako, da gre običajno za poletne kombinacije, me je ta bluza prepričala tudi jeseni. Rumena in vojaško zelena tvorita prav zanimiv duet, s seboj sem imela še blazer v isti barvi, a sem nad njim obupala, ker je bilo zunaj res toplo. Obula sem rumene špagarice, ki jih obožujem, a sedaj jih počasi pospravljam v omaro in tam bodo do začetka poletja, saj slabega vremena res ne marajo. Vztrajam z barvami, ki mi podarjajo energijo in poskrbijo, da sem kar se da nasmejana in srečna. No, to tako ali drugače sem. 🙂

Moj stil je sledeč: bluza Gant, hlače JCrew, espadrilles Tom Tailor, torbica Rebecca Minkoff, bel prstan Marni (via Netaporter), ostali prstani Asos in H&M, zapestnica  Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

12 komentarjev
  1. Hvala draga Nina. Zdaj prav občudujem modro nebo in izredno lepo vreme. Hvaležna za ta ponedeljek in zato, ker je svetloba čarobna. Objem.

 1. O lepa rumena in socna. Tudi espadrile lepo kombinirane. Jaz imam eno poletno oblekico brez naramnic z limoncami, da me spomni na ljubi Capri. Rumena je res ena lepa pozitivna barva.

 2. Hekticen ponedeljek, dan, ko nic ni na svojem mestu…..in potem prides ti s tem stajlingom. Hvala vesolju, da te je poslalo!!!!

 3. mislila sem, da ste prelepi v vseh barvah, vendar se mi zdi, da rumena ni barva za vas, saj, lahko, da ni pravi odtenek; to ne pomeni, da niste lepi, obcudujem vas in vase blescice….

 4. Draga Lorela! Danes sva s prijateljico ob kavici “komentirali” vase stajlinge. Pa sva se sprasevali ali obstaja kaksen stajling, ki vam ne uszreza
  Bili sva slozni, da ga ni. Res ste cudoviti in hvala za lepe trenutke ob branju vasih komentarjev in hvala da si spocijemo oci ob vasih fotkah. Dan je lepsi ko zasledim vaso objavo
  Lep pozdrav in soncen objem tako na daljavo.

  1. Draga Milena, kako lepo vas je brati in prav toplo postane v srcu, ko te besede pridejo do mene. Hvala vam in prijateljici, objem in vse dobro!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.