Stajling dneva: cvetlično krilo in kanček roza

Drage bralke in čudovite ženske,

ta vikend me je čakalo prvo kopanje v morju in čeprav sem morska deklica, sem hkrati tudi zelo previdna, ker me vedno zebe in se res hitro prehladim. Otroštvo v Afriki je v tem smislu pustilo svoje posledice, če ni 30 stopinj, nisem srečna. In voda potem odnese vse, misli, skrbi, dvome, te kar vzame za svojo in do dna duše očisti. Plavala sem in gledala nebo: težko verjamem, da je že poletje in to je čas lahkotnega življenja in počitka, pa tudi sonca, ki nam vsak dan znova podarja energijo in da vedeti, da ne glede na vse, je vedno tukaj. Čaroben krog, kot vir upanja in ponovnega rojstva, ki me drži prizemljeno in po svoje tudi pomirja. Upam, da ste dobro tudi ve, z eno nogo že na morju, predvsem pa srečne in polne svetlobe.

Imejte čudovit začetek tedna.

Za stajling dneva sem izbrala meni zelo ljubo kombinacijo: midi krilo in bluzo, ki sem jo obogatila s čipkasto pentljo. Občudujem bluze z lepimi gumbi, kot je ta: majhni biserčki res naredijo svoje, po drugi strani pa me cvetlice spominjajo na pomlad, rojstvo in veselje do življenja. Ostajam zvesta pudrastim odtenkom in končno sem iz omare vzela torbico iz prazgodovine, ki jo seveda premalo nosim, je pa še vedno v odlični formi.

Moj stajling je sledeč: krilo in bluza Chicwish, torbica DKNY, čevlji Bata, prstani Gold Philosophy, Bronzallure in Disney Couture, obroč v laseh H&M.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.