Stajling dneva: dolga obleka iz satena

Drage bralke in čudovite ženske,

lahkotnost poletja me je popolnoma prevzela in vesela sem, da lahko te dni malo počivam in uživam v majhnih stvareh. Popolnoma sem zatopljena v knjige, tu in tam pa najdem čas za drugačne stvari, kot je bil denimo obisk keltskega festivala, ki se je zaključil prav včeraj. In kako zanimivo, da je pred nami že avgust, topel in bleščeč, stopil je skozi velika poletna vrata, odprta na stežaj, in srčno upam, da nam bo prinesel veliko dobrega, hkrati pa tudi vse, kar potrebujemo. Malo odmaknjena od vsega opazujem življenje na morju in kako so te dni ulice prazne, ker je očitno prevroče za sprehod sredi dneva. Vse kaže, da so se vsi preselili pod borovce in tam čakajo na sapico vetra. Všeč mi je ta počasnost in neobremenjenost, kot da smo vsi dvignili roke. No, morda smo to res storili in morda ni niti tako slabo.

Imejte čudovit začetek tedna in še bolj čudovit avgust, naj bo vse na svojem mestu.

Za stajling dneva sem izbrala ljubo dolgo obleko, ki jo najraje nosim z nizkimi sandali, a tudi s petami zna biti zanimiva. Všeč mi je droben vzorec rožic in slonokoščena barva, ker vedno deluje elegantno. Te obleke so najlepše takrat, ko se zgodi nekaj na hrbtnem delu in te kar preseneti. V letošnjem poletju je tega res veliko in tudi ta obleka ni izjema. Dodala sem nekaj kosov večjega nakita in meni ljube kristale. Te dni jih najdem povsod, od žepov do torbic, spremljajo moje korake in ker sem v tem smislu vraževerna, verjamem, da mi podarjajo tudi lepe trenutke.

Moj stajling je sledeč: dolga obleka Urban Outfitters, torbica Patrizia Pepe, sandali Ancient Greek , verižici s kamni Kendra Scott in Rebecca, zapestnice Disney Couture, Aboutyou in Asos.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.