Stajling dneva: dolgo krilo iz tila

Prvi stajling v letu 2019, priznam, da mi je kar malo težko potegniti črto, sploh zato, ker so v resnici tovrstne objave moje najljubše in srčno upam, da odsevajo tudi mojo ljubezen do mode ter dejstvo, da se med slikanjem zelo zabavam. Obleke, ki jih nosim, niso izposojene, so moje in vem, da vam najbrž ni jasno, kako velika je torej moja omara … a povem vam, da je ogromna! Zato so obleke, ki vam jih predstavljam, del moje osebne zgodbe in srčno upam, da so vam všeč. Izbrala sem dolgo krilo iz tila in pletenino predvsem zato, ker sem malo vraževerna in z objavo upam, da bom imela tudi v letu 2019 čim več tovrstnih kombinacij. Jih obožujem in se v njih zelo dobro počutim. Krilo iz tila me vsakič znova spominja na svet klasičnega baleta, ki sem ga kot punčka dolgo trenirala. Super se mi zdi, da moda ponuja tovrstne kose v kombinaciji s pleteninami, usnjenimi ali jeans jaknami ter na splošno s kosi, ki vse skupaj zelo zdramatizirajo. Sem za: moda mora biti ženstvena in nosljiva, v tovrstni opravi pa se zelo dobro počutim. 2018 je že šlo skozi vrata, 2019 pa nas čaka kot čudovit kos belega papirja, ki že diši po naši zgodbi. Naj bo torej čarobna in takšna, kot si jo same želimo. Drage moje, srečno!

Moj stajling je sledeč: krilo Needle&Thread (via Netaporter), čevlji in torbica Aldo, pletenine Stefanel, uhani in prstani Accessorize, zapestnice Ann Taylor in  Zlatarna Celje, ura Kate Spade.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

 

Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
 1. Z veseljem in navdušenjem pozdravljam prenovljeno spletno stran! Moram priznati, da sem med praznovanjem vsake toliko pogledovala na telefon, kdaj se bo pojavila….. in – ni razočarala! Til kot material mi postaja vedno bolj všeč, mogoče si ga bom tudi sama kmalu privoščila.

  Naj izkoristim priložnost in vsem skupaj zaželim kar največ malih presenečenj, nešteto intimnih trenutkov in modnih presežkov! Naj bo 2019 nasmehov, poljubov, objemov in iskrenih pogledov.

  Urška

  1. Hvala draga moja in hvala za prvi komentar v novem letu. Vesela, da ti je nova stran všeč. Želim ti obilo vsega in ostani z nami! xoxo

 2. U lepa, lepa.
  Čestitam za prenovljeno stran, se moram še malce privaditi, prejšnjo sem obvladala miže 😉
  Veliko uspehov želim tudi v tem letu, ki se je začelo. Srečno!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.