Stajling dneva: dvodelni set v rumeni barvi

Drage bralke in čudovite ženske,

danes vam maham iz noro lepe, lesketajoče se in barvite Floride, kjer je toplo, kot vedno poleti in sploh julija, a nekoliko bolj mirno v primerjavi s tem, kar se te dni dogaja pri nas. Če se človek samo za trenutek poglobi v dogajanje zadnjih let, ostane preprosto brez besed. Od Covida do vojne, od nenormalno visokih temperatur do požarov, od dežja, ki ga kar ni, do novih izbruhov bolezni, ki ne obetajo nič dobrega. Včasih me samo prešine, da je veliko bolje, če sem tiho in pomagam, kot lahko, s prostovoljnim prispevkov ali tako, da sama varčujem z vodo, elektriko in vsem, kar trošimo kot nori vsak dan. Upanje umre zadnje in zato še vedno verjamem, da se bo vse postavilo na mesto. Prej ali slej. Do takrat pa bodimo močne, zdrave in čim bolj pametne.

Objem za vse nas.

Za stajling dneva sem danes izbrala dvodelni komplet v rumeni barvi. V zadnjem letu sem se prav navdušila nad temi seti, ker so zelo uporabni. Podobno kot kostim jeseni ali pozimi, so tovrstni kompleti super takrat, ko si želimo biti nekoliko bolj elegantne, hkrati jih vedno lahko razbijemo z drugačnim zgornjim ali spodnjim kosom. In ta rumena … Spominja na limonado, svežino, sonce in energijo, spremlja me povsod in poskrbi, da sem preprosto srečna. Pa ne le to: rumena stimulira možgane, nas naredi trezne in odločne, razlog več, da jo nosimo prav vsak dan.

Moj stajling je sledeč: komplet Guido Maria Kretschmer Collection, torbica Aldo, sandali Ancient Greek, zapestnici JCrew, prstana Asos in Zlatarna Celje.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.