Drage bralke in čudovite ženske,

moram reči, da sem imela prav čudovit vikend, poln lepih občutkov in besed, ki ste mi jih podarile prav ve. Z nekaterimi sem se namreč srečala v ljubljanskem Emporiumu na modnem svetovanju, z drugimi na konferenci v Bernardinu, kjer sem predavala o poslovni modi. Vsak dan znova ugotavljam, kako znamo biti ženske čudovite in kako je edinstvena energija med nami takrat, ko smo na isti valovni dolžini! Upam, da ste danes pripravljene na nov teden, ki bo za nekatere tudi v znamenju šolskih počitnic, zato srčno upam, da nam bo vreme naklonjeno, prav tako čas in dobra volja, ki nikoli ne sme manjkati.

Objem in hvala za vse.

Za stajling dneva sem izbrala krilo iz tila v pudrasti barvi in elegantno bluzo, ki je zame eden od najbolj funkcionalnih kosov v moji omari. Všeč mi je združenje nevtralnih odtenkov, ker vedno tvorijo mehko, ženstveno eleganco. Krilo iz tila pa je prav to: zdi se mi, da ga lahko vedno oblečeš, tudi z bulerji ali visokimi petami, kot Carrie v Seksu v mestu … Včasih potrebujemo samo kanček poguma, da gremo iz svoje cone udobja, kjer je vse tako noro čudovito, a hkrati brez izzivov. In, kot vedno, me to zmoremo!

Moj stajling je sledeč: krilo in bluza Chicwish, sandali Cinti, torbica My lovely bag (še vedno velja koda LORELLA20 za 20 % popusta na vse izdelke).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Komentiraj