Stajling dneva: elegantna črna obleka

Drage bralke in čudovite ženske,

medtem ko pišem v svoji hišici v gozdu, imam občutek, da so okoli mene že znaki zgodnje jeseni. Vreme je sicer čudovito, a pod drevesi je suho listje in tudi nebo ima drugačno barvo, nekoliko bolj spokojno in manj lesketajočo, kar nedvomno napoveduje menjavo sezone, ki je za vogalom. Zame je september mesec podvigov, dobesedno; prihajajo tedni mode, potovalka bo skozi nekje na hodniku, na pol odprta, in čeprav mi je še vedno vse noro všeč, sem po drugi strani zelo rada tudi doma, v objemu svojih, kjer sem najbolj varna. Leta, pač. Zanimivo, kako postavi življenje drugačne izzive takrat, ko nisi več rosno mlad in postane že vožnja do Ljubljane strašen podvig … Če ste pogosto na cesti, potem veste, o čem govorim. Upam, da ste dobro in da imate v rokah vajeti svojega življenja, saj je konec koncev le to pomembno.

Imejte čudovit začetek septembra.

Za stajling dneva sem izbrala črno, zame nekoliko manj konvencionalno, a vsekakor zelo lepo, prefinjeno in šik barvo, sploh v izvedbi satenaste obleke s potiskom. Takoj mi je bila všeč tekstura, dolžina in nekoliko izrazitejši dekolte. Tovrsten model je primeren za vse priložnosti, saj predstavlja prav klasično malo črno, ki ni oprijeta, temveč mehkejših linij in zato tudi zelo nosljiva. Kaj pravite? Mene je navdušila.

Moj stajling je sledeč: obleka Rihoas (koda LORELLA za 20 % popust na vse), sandali Guess, torbica Marc Jacobs, nakit JCrew.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.