Stajling dneva: etno s kratkim topom

Drage bralke in čudovite ženske,

kot oboževalka poletja lahko samo rečem, da me je topla sezona naredila še močnejšo. Potovanje v ZDA mi je pustilo tako veliko mero spominov in noro lepih občutkov, da bi se zdaj najraje zaprla doma in počasi, počasi vse skupaj mlela. Morda ste tudi same kdaj doživele občutek, da se sestavljanka počasi sestavlja in da je dejansko vsak kos na pravem mestu. Tako je zdaj z mano, ko veselo korakam po obali in občudujem vse barve, ki me obkrožajo. Tokrat ni belega peska, ki sem ga oboževala na Floridi, bolj majhni, okrogli kamni in borovci, a tudi v tem je tiha popolnost. Ne vem, kaj bi dodala, morda samo to, da sem 100 % srečna in upam, da tudi ve.

Objem in imejte lep začetek tedna.

Zdi se mi, da sem celo poletje preživela v crop topu in tako je postal kos, ki mi je najbolj pogosto delal družbo. Všeč mi je, kako dopolnjuje hlače ali krilo z visokim pasom, po drugi strani ga zelo rada nosim s srajco, ker imam tako občutek, da sem nekoliko bolj “varna”. In seveda ima crop top tudi to prednost, da mu dodaš vse možne verižice, zapestnice in nakit ter vedno izgleda ravno prav etno. Zame, ki sem sraka s pozornim očesom na zlate dodatke, je to res popolnost.

Moj stajling je sledeč: hlače, top in srajca Bershka, sandali in torbica Ralph Lauren, verižici Bershka.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. VAAAAU – kako lepa kombinacija!
    Takšnw hlače in srajco iz lanu že imam, 🙂 Sedaj moram nabavit še hitro en top in ulovit še zadnje trenutke poletja. 🙂

    HVALA, gospa Lorella in tudi vam še lep preostanek poletja!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.