Stajling dneva: jesenska pravljica

Drage bralke in čudovite ženske,

lepo vas je imeti na drugi strani ter z vami deliti občutke, misli, nasvete, modo, novice in vse, kar se mi plete po glavi. Vedno imam občutek, da je naša Glitter skupnost neprecenljiva in da ima prav vsaka izmed nas v njej pomembno, ključno mesto. In ženske znamo biti to: del iste verige, podpirajoče, sanjave, včasih tudi muhaste, a vedno neprecenljive. Medtem ko zelo uživam v objemu jeseni, razmišljam o smislu življenja in o tem, kam me pravzaprav pelje tok obstajanja tukaj in zdaj; priznam, da je čudovito takrat, ko se mu prepustim in preprosto uživam.

Uživajte tudi ve in miren začetek tedna želim.

Za stajling dneva sem izbrala prav mirne, lepe jesenske barve in v resnici zelo enostaven stajling, ki pa ga rada nosim tudi v službi. Po dolgem času sem ponovno obula visoke pete in čeprav hoja po stopnicah do moje pisarne ni bila najbolj enostavna, sem vseeno uživala v tej jesenski podobi, ki me je prav pobožala po duši. Omara kar zahteva zemeljske odtenke, pa tudi slonokoščeno in vse nianse zelene, ki jo obožujem. Za piko na i: torbica, ki jo zdaj vlačim povsod, ker je dovolj velika zato, da gre vanjo prav vse, kar potrebujem.

Moj stajling je sledeč: krilo in pulover Rihoas (koda lorella za 20 % popust na vse), torbica My Lovely Bag (koda lorella20 za 20 % popust na vse), čevlji Guess.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Zelo lepo napisano, hvala. Zenske smo res neprecenljiva bitja. Ekstremno povezane med sabo a hkrati znamo biti na popolnoma nasprotnih si bregovih. Vsaka je zaklad zase.

    Super stajling si izbrala; narava nam ponuja bogatost barv in nam daje navdih za jesenske stajlinge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.