Drage bralke in čudovite ženske,

medtem ko pišem ta članek, sem v Milanu, v hotelski sobi, v pižami na postelji in za mano je prav zanimiv dan. To tekanje sem in tja med tednom mode je postalo prav sladko, četudi je danes vmes deževalo, a nič zato. Videla sem tono čudovitih oblek, čevljev, negovanih žensk, odličnih make-upov, videla sem izložbe, ki kar kričijo po pomladi in povsod me pozdravljajo roza, oranžna, rumena in zelena. Jaz bi imela vse. A imela bi predvsem te trenutke sreče, ko sem v svojem ambientu, ki ga sicer danes gledam s povsem drugačnimi očmi. Priznam, da je bilo pri dvajsetih vse drugačno, a najbrž sem bila drugačna tudi sama. Danes si mirno vzamem čas za kavo, potem za surovo tuno, nakar za kitajske žlikrofe in samo opazujem ljudi, ki hodijo mimo mene. Že to je prava izkušnja za vse čute. Upam, da ste dobro, in vedite, da vedno mislim na vas.

Objem.

Za stajling dneva sem izbrala oprijeto, elastično midi krilo ter srajco, zelo enostavno in nekoliko “gozdarsko”, saj me karo vzorec v teh odtenkih spominja prav na to: na moške in na gozd. Všeč mi je, kako se spojita vzorca in kako postane subtilna rjava, ki ostaja povsem jesensko-zimska barva, a me nikoli ne razočara. In naj še trikrat zavriskam za tovrstna krila, z elastiko v pasu, ki jih super hitro oblečeš in slečeš, kar je za ta tempo življenja res dobrodošla stvar.

Moj stajling je sledeč: krilo in srajca Rihoas (s kodo LOFLEGO imate še vedno 20 % popust na vse, poglejte stran, ker je res ljubka www.rihoas.com in ni carine!), torbica My Lovely Bag, salonarji Guess, prstan Zlatarna Celje in Asos, pas Ralph Lauren.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

2 Comments

 • Posted 27. februarja, 2023 11:58
  -Majda

  Lepa kot vedno!
  Pozdrav v Milano! Pridi z novimi idejami in novostmi, me že čakamo na nove članke o tem kaj je in kaj bo novega.
  Lep začetek tedna!

  • Posted 27. februarja, 2023 14:34
   -Lorella Flego

   Hvala Majda! Se že veselim pisanja! Objem xoxo

Komentiraj