Stajling dneva: krilo z gumbi

Drage bralke in čudovite ženske,

zdi se mi, da sem vsako leto bolj hvaležna za to, da lahko nosim krilo in pete, se zavijem v žensko energijo in prav ob vsakem koraku začutim svojo notranjo moč. Zdaj jo še kako potrebujemo vse. Hvaležna sem za leto, ki se počasi zaključuje, in za vse maske, ki so med tem časom padle. Ljudje so pokazali svoj pravi Jaz in mnogokrat mi ni bilo všeč, kar sem ugotovila. Strah, ki prinaša diskriminacijo, ignoranca, omejenost, po drugi strani pa so se mi pokazali tudi tisti, ki radi pomagajo, jim je mar za druge in svet ter znajo gledati onkraj tistega, kar nam mediji poročajo. Vedno sem bila mnenja, da je resnica zelo subtilna stvar, ki ima več plati in ni nujno, da gledamo ta pravo. Držite se in imejte čudovit teden, poln lučk in lesketanja, praznujte, ker si to zaslužimo in ker tudi naša duša hrepeni po toplem objemu.

Še ena zelo ljubka in nosljiva kombinacija, elegantna bluza in pleteno krilo z gumbi. Ta model mi je bil zelo všeč, ker je prekrit s čipko in zato tudi tako poseben; pletenina ohranja elastičnost in se odlično prilagodi telesu, povrh vsega pa gre za moje ljube, svetle barve, s slonokoščeno na prvem mestu. In res je, ta zima prav diši po takih odtenkih, zato menim, da jih ni nikoli dovolj.

Moj stajling je sledeč: krilo in bluza Chicwish, salonarji Guess, torbica Diane von Furstenberg, špangice Asos, plašč Weekend Max Mara, prstan z rožo Marni (via Netaporter).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Čudovit autfit in … TO je že napisalo veliko vaših “sledilk” : “Vam vse paše in nosit znate, okus imate, …”. 🙂

    Uživajte v petkah, ker na žalost je to veselje lahko lepega dni minljivo.

    Hvala za čutno napisan prispevek! Uživajte 🙂

  2. Lorella, pozdravljena. Zelo rada spremljam vaše modne nasvete, inspiracije. Imam pa eno vprašanje: sama zelo rada nosim midi krila (plisirana, s tilom, nagubana ipd.). Sem sicer manjše postave in bolj drobna. Zraven obujem superge, pozimi gležnjare (bulerje). Petk ne nosim. Sta mi pa dve znanki, ki sta višji od mene, rekli, da midi kril ne marata, da potem izgledata kot “stari mami”. Vendar, iskreno, jaz se v njih počutim odlično.:) In všeč so mi.

    1. Ježuška, se ne strinjam s tem “stara mama” pogled…mislim, da je to kar velika napaka, nekako tako, kot svetle barve na ženske z oblinami, ki so prepričane, da lahko nosijo le črno. Midi je elegantno, sofisticirano in prav gotovo za vse. Amen 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.