Stajling dneva: lesketanje tudi čez dan

Zdaj ni nobenega dvoma o tem, da bleščice lahko nosimo tudi podnevi, prav tako tkanine, ki se lepo lesketajo, kot denimo lureks. Pomembno je, da jih za dnevne priložnosti kombiniramo z volnenimi, zimskimi, enostavnimi kosi, ki omilijo podobo in poskrbijo, da ni preveč glamurozna. Sicer sem osebno za glamur vedno in povsod, hkrati pa ne smemo pretiravati, vsaj ne ob enih popoldan! Izbrala sem plisirano krilo rjaste barve. Mislim, da je edini kos v tem odtenku, ki krasi mojo garderobno omaro. Bakreni in zlati odtenki so mi zelo pri srcu, ker delujejo toplo in elegantno, krilo sem dopolnila s svileno bluzo in daljšo pletenino, obula visoke pete in ustvarila še eno modno zimsko zgodbo. Všeč mi je, ko odkrijem kakšno novo barvo in ugotovim, da se v njej odlično počutim.

Moj stajling je slednji: krilo, bluza in pletenina Exté, salonarji Zara, torbica Michael Kors, prstan z zvezdami Emilio Pucci, prstan s kamni Toscow, zapestnica JCrew.

Foto: Robert Krumpak
Foto: Robert Krumpak
Foto: Robert Krumpak
Foto: Robert Krumpak
Foto: Robert Krumpak
Foto: Robert Krumpak
Foto: Robert Krumpak
Foto: Robert Krumpak
Foto: Robert Krumpak

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Ni kaj dodati…. kot vedno. 🙂 Vsem ženskam, ki še niso imele priložnosti spoznati personal shoppinga v Cityparku z Lorello, sporočam, da je vrhunska izkušnja in en sam relax. Jaz sem več kot uživala, in ne bi imela nič proti, če bi lahko svoje modno znanje malo “osvežila” vsake toliko. Lorella, še enkrat hvala, krasna si!!!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.