Stajling dneva: mehka baby blue pletenina

Pred kratkim sem že pisala o tem, da so mi postale mehke, udobne pletenine zelo pri srcu in resnično je tako, da so dobesedno napolnile mojo omaro. Končno sem ugotovila, da so lepe, koristne in tople, v oversize različici pa znajo biti tudi modne, sicer vam svetujem, da jih vsekakor nabavite v manjši številki, ker se raztegnejo in potem postanejo nenosljive. Baby blue je barva, ki me že dolgo spremlja: svetlo modra je odtenek, ki me spominja na poletno nebo in jo rada vnašam v zimsko garderobo, ker ji podari dodatno mero svežine. Kombinirala sem jo s kavbojkami in visokimi petami, zelo rada jo nosim tudi z usnjenimi hlačami in supergami, v bistvu mi pride vedno prav, četudi sem doma in tipkam na računalniku, saj je na koži zelo prijetna.

Moj stajling je sledeč: pletenina over H&M, jeans Dorothy Perkins, torbica Asos, čevlji Sarah Jessica Parker SJP, nakit Asos, Swarovski, Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

10 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.