Stajling dneva: moda in siva

Verjamem, da je zima sezona, ki omogoča veliko kombinacij in čeprav ni tako barvita, kot je poletje, zna biti vseeno zanimiva. Ker me poznate veste, da nisem največja ljubiteljica črne; to seveda ne pomeni, da mi ni vščeč, daleč od tega, a s pomočjo barv se prav gotovo počutim bolj, zato jih tudi veselo uporabljam. Za današnji stajling sem stavila na svetlo modro in sivo, ki se zelo lepo dopolnjujeta. Siva je že skoraj nadomestila črno, svetlo modra je zame vedno dobra rešitev zato, ker se poda k mojim očem in je ena izmed barv, ki mi zagotavlja dobro počutje. In tudi dan je bil ravno prav zimski, da sem se lahko poigrala z naravo in kosi, ki jih imela na sebi. Tako, drage moje, tukaj je še ena modna zgodba.

Moj stajling je sledeč: plašč Raffaello, hlače in pulover Max Mara, salonarji Sarah Jessica Parker, torbica See by Chloé (via Netaporter), prstan z biseri Roberto Cavalli, zlat prstan Oasis, ogrlica JCrew.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

10 komentarjev
  1. S temi slikami si te predstavljam na naslovnici modne biblije Vogue…. ki bi napovedovala naslovno zgodbo o modni navdušenki in trendsetterki Lorelli Flego…..

    Complimenti, signora! xoxo

  2. Lorella, čarobna si! Prečudovit plašček, pa tudi ostalo … 🙂 Tvoji stajlingi dajo prav posebno noto ponedeljkom, pa tudi oddajo Bleščica rada pogledam, sicer z zamikom … Glitter pa je sploh super… 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.