Stajling dneva: moder til

Drage bralke,

avgust je tako poseben mesec, ko imaš po eni strani občutek, da si še vedno sredi poletja, po drugi pa se prvi znaki septembra po tihem kažejo in te opominjajo, da se bo kolo življenja še enkrat obrnilo. Prav čutim subtilno krajše dneve in to drugačno večerno svetlobo, ki mi še vedno nežno poboža ramena, a daleč od tega, da bi bila divja kot julijska. Med enim in drugim premorom uživam v družbi stvari, ki me obkrožajo in poskušam vsako posebej zabeležiti zato, da nanje ne bi nikoli pozabila. Kdo ve, morda mi bo celo uspelo … Želim vam miren začetek tedna in veliko dobrega, lepega, prijaznega, prav tako, kot mora biti.

Objem.

Za stajling dneva sem izbrala ljubo svetlo modro barvo v različnih odtenkih in krilo iz tila, ki ga zelo rada nosim. Vem, da je izbira istih barv od glave do pete včasih kar izziv, po drugi strani zna delovati zelo elegantno, a osebno se prav dobro počutim v pastelnih tonih in si jih zato z veseljem privoščim. In imam novo torbico, ki me je navdušila že na prvi pogled, upam, da bo tudi vas.

Moj stajling je sledeč: bluza Anthropologie, krilo Rihoas (s kodo LORELLA imate 20 % popusta na katerikoli kos), sandali Zara, torbica in prstan s hortenzijo Fable, zlati zapestnici Kate Spade.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.