Stajling dneva: modra in siva

Drage bralke in super ženske,

medtem ko pišem te vrstice, gledam skozi okno meglico in gozd, ki jo počasi požira. Razmišljam, da je v tednu premalo vikendov, ko lahko dejansko vse odklopimo, hkrati pa se zavedam, da bi jih, v kolikor bi jih bilo več, najbrž težko cenili. In tako si vzamem čas. Za majhne stvari in velike sprehode, za kuhanje in branje, za listanje starih katalogov, ki me popeljejo danes v Grčijo in jutri na Key West. Všeč mi je odklop, ker imam občutek, da ne potrebujem več novic iz zunanjega sveta in ropota, ki ga povzroča. Morda potrebujem samo tišino in sebe, da ponovno pospravim misli in se prepustim življenju. Za vse nas si želim, da bi bil teden pred nami poln čarovnije in pravih ljudi, da bi znale reči ne, postavile pike in uživale v jutranjem soncu. Vmes spijmo kakšno dobro kavo in si privoščimo prijeten klepet s tistimi, ki nas cenijo.

Objem in naj bo vse dobro.

Za stajling dneva sem ponovno izbrala svojo ljubo svetlo modro barvo, tokrat v obliki jope, ki me te dni še kako dobro greje. Kratka, a nekoliko širša, je postala najboljša prijateljica kavbojk, hkrati jo rada nosim tudi z drugimi kosi, kot so denimo hlače na karo vzorec. Siva in modra torej, v kombinaciji, za katero lahko rečem, da je v pričakovanju toplejšega vremena in prijaznega sonca. Obula sem visoke pete in dodala žametno torbico, kot ženstveno piko na i, ki ne sme nikoli manjkati.

Moj stajling je sledeč: bluza in hlače Dixie, jopa Reserved, čevlji SJP, torbica Chloè, prstana Bronzallure in Asos.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.