Stajling dneva: morsko in sproščeno

Drage moje bralke, bojevnice in Ženske z veliko začetnico!

Veste, kako se počutim? Vrhunsko. In veste, kaj mislim? Da smo vse neverjetne. Danes zjutraj sem razmišljala, ali naj ohranim ta uvod, zdaj, ko je življenje spet normalno (no, skoraj), in se mi je zdelo, da morda dodatne besede niso potrebne. Pa vendar … v teh dveh mesecih sem vas začutila blizu kot še nikoli in si želela samo vaše bližine. Ta pozitivna luč, ki smo jo znale deliti s svetom, je poskrbela, da je cona s sencami postajala vedno manjša. Ponosna sem, ker se nismo pustile motiti in nas negativnost ni prizadela. Ohranile smo sebe, svoje osebne zgodbe, svoje kotičke in trenutke. Bile smo močne. Zato sem se odločila, da vam tudi danes napišem uvod, saj je začetek novega tedna in si želim, da bi bile vse posute s čarobnim prahom. Čestitajmo si, ker zmoremo. Čestitajmo si, ker se ne damo. Močno vas objemam in hvala, ker ste.

PS: srčno upam, da vam kdo vsak dan pove, da vas ima rad. No, samo toliko, da veste: Imam vas rada.

Nikoli se nisem preveč sprehajala po Izoli. Čeprav tukaj živim, priznam, da sem v srcu Koprčanka in Izolo odkrivam zelo počasi, a vztrajno, tudi tako, da se marsikdaj pustim presenetiti. Ima drugačno morje in šarmantne ribiče. Ima zelo dobre restavracije in pisana polkna. Ima povsod oboke in notranje vrtove, ki skozi cvetijo. In kup prijaznih žensk, ki so mi mahale z oken ali trga ter prišle do mene zato, da bi me pozdravile. Na ta dan sem vse to nosila v srcu in se kot ponosen pav sprehajala po ulici svojega mesta. Temu rečem sreča.

Moj stajling je sledeč: krilo in prstan s čebelo &Other Sotries, bluza Reiss, sandali Zara, torbica Kate Spade verižice Rebecca, Promod in Asos.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

16 komentarjev
 1. Morska pravljica!
  Izola, moja Izola! Čeprav sem iz Ljubljane, obožujem to mestece. Poleti grem prej iz službe in na kopanje v Izolo, zvečer pa nazaj v Ljubljano. Balzam za mojo dušo. Kava, ta je pa obvezno v Kopru in sprehod skozi ulice, kaj je lepšega!
  Komaj čakam, da spet obiščem naše morje!
  Lep začetek tedna!

 2. Draga Lorella, ti tvoji zapisi so mi naredili case doma veliko prijetnejse. V teh casib sem se bolj potrebovala tole tvoje branje. Hvala da si in mocen objem na prelepo Primorsko

 3. Krasen vonj po morju, cvetje, prijazni domačini, vrvež, ribiči, rahel vetrič, in še dosti stvari me vedno ponese z mislimi na morje.
  V Izolo, Koper….. in majhne vasice, ki skrivajo svoje čare.
  Lorella, krasen styling, ki je res nebesnih barv.
  Pozdravček iz Maribora, se vidimo kmalu.

 4. Tudi jaz imam rada Izolo. Sem ravno danes razmišljala, da še nisem nikoli dopustovala na slovenski obali in morda bo ravno letos prišel ta čas. Komaj čakam!
  Hvala za lepe misli, ki mi vedno narišejo nasmeh na obraz.

 5. Pozdravljena! Ne morem, da se ne bi oglasila. Zdaj mi je prišlo že kar v kri. Spet lepa kombinacija, imela bi podobno krilo. Takoj. Kje ga je moč kupiti? Drugače pa-kar tako naprej. Se že veselim. Kar se pa ‘rada imam’ tiče, vaš zagotovo ni težko imeti rad. En sam optimizem, podajan skozi modo. Navdušuje oboje!!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.