Stajling dneva: naraven lan v svetlih tonih

Drage bralke in čudovite ženske,

tokrat maham iz čudovite Apulije, kjer sem doživela prav potovanje za dušo. Poleg mesta Alberobello, ki je gotovo pravljica v belih odtenkih, me je najbolj očarala Matera s svojo zgodovino in neverjetnim šarmom. Zanimivo, kako se v določenih krajih čas res ustavi in nam tako podarja priložnost za razmislek: kdo smo v resnici, kam gremo in kaj je sploh prav. Ta vprašanja ostajajo v zraku, a niti ne v slabem smislu, morda so samo odprla poti za stvari in ljudi, ki še pridejo. In tudi to je prav. Tako sem na začetku novembra doživela poletje in 25 stopinj v čudovitih krajih, ki jih bom z veseljem še obiskala. Upam, da ste tudi ve nabrale kakšen lep spomin.

Imejte čudovit teden.

“Lan je za krojača to, kar je marmor za kiparja: plemenit material,” je dejal Christian Dior, pri čemer se ni skliceval samo na lepoto lanu, ampak tudi na njegove izolacijske, termoregulacijske, odpornostne in udobne lastnosti. Priznam, da ga za formalne priložnosti preveč ne maram, ker se pridno mečka, in čeprav vem, da je to njegova “lepa značilnost” mi v resnici ni najbolj pri srcu. Kar pa mi je pri lanu najbolj všeč, je gotovo naraven videz, ki postaja s svetlimi toni še bolj prefinjen. Zaradi teksture je denimo lanena bluza kos, ki si ga lahko omislimo tudi pod plaščem ali usnjeno jakno, torej namesto bolj popularne bombažne srajce.

Moj stajling je sledeč: hlače in bluza Massimo Dutti, torbica in pas Ralph Lauren, čevlji Tory Burch, nakit VikiB.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.