Stajling dneva: ovita obleka z bleščicami

Potovanje v Key West, na jugu čudovite Floride, je letos pustilo ogromno spominov. Težko vam opišem čarobne lesene hiše, v vseh možnih barvah, vonj po cigarah, turkizno morje in neverjetno bel pesek, ter hkrati občutek, da je vse svobodno, izvedljivo in po svoje čudaško. Med sprehajanjem po ulicah pa so seveda nastali tudi različni stajlingi in tukaj je eden izmed najljubših: ovita obleka z bleščicami. Kroj je vsekakor eden izmed nabolj nosljivih, bleščice pa so za zabavo, tudi čez dan in seveda z visokimi petami. Vrnila sem se k prvi ljubezni, pudrasto roza barvi, in prav srkala energijo v kraju, ki ima tudi zelo zanimivo zgodbo. Slikali smo namreč v Artist House, ki je ena izmed najlepših hiš na otoku, hkrati pa ima srhljivo zgodbo o začarani lutki Robert the doll; malo v slogu Annabelle, če me razumete … Lutki, ki je povzročila veliko nevšečnosti, se premikala po hiši, poskrbela, da so ljudje šli narazen in izgubili službo, na koncu pa pristala v muzeju, kjer so jo dobro zaklenili in je zdaj v stekleni vitrini. Čuvaji prisežejo, da se še vedno premika in v njej ni prav nič dobrega. No, mene te zgodbe zelo privlačijo, več o tem pa najdete na spletu.

Moj stajling je sledeč: obleka in torbica Asos, sandali Steve Madden, prstani in zapestnica Mia Miami, prstan z belimi kamni Oasis, uhani Eveline Morel.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Draga Lorella:),
    Noro čudovita, bleščeča si, res prava glitter dama:), vzame dih….sandali so tudi krasni, …to pa je vrhunski uvod v september:)
    Objem
    Karin

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.