Stajling dneva: plisirano krilo in bela bluza

Drage bralke in čudovite ženske,

te dni sem malo v “shut down” vzdušju, ker me je bronhitis lepo ustavil in prisilil, da več diham in manj govorim, več počivam in manj ustvarjam. A kot vedno je v počasnosti nekaj čarobno lepega, kot bi bilo v kraju “tukaj in zdaj” še več skritih zgodb, ki niso naše, ker jih pač ne poznamo, a nam še kako pripadajo. Upala sem, da bo sneg, a ga ni bilo, dvignil se je le divji veter, nekje zgodaj zjutraj, zdelo se mi je tudi prav, saj sem že kot mala punčka verjela, da zna burja razpihati vse in zato vsakič znova prinese jasno nebo. Po maminih nasvetih pijem žajbelj, med in toplo mleko, pristne okuse, ki znajo rešite tegobe, sploh dihalne. Upam, da ste ve super dobro in pripravljene na nov teden, morda na šolske počitnice in na blagoslovljen čas z našimi otroki.

Imejte lep ponedeljek in naj bo vse na svojem mestu.

Za stajling dneva sem izbrala preprosto kombinacijo med plisiranim krilom in belo bluzo, dodala sem črn pas ter širok šal iz kašmirja, ki deluje kot pončo, saj ima pravzaprav tudi to obliko. Plise ne bo šel nikoli iz mode in v tej midi različici mi je najbolj ljub, ker zna tvoriti res lepe, uporabne kombinacije, včasih gre za krilo in drugič za obleko, a vedno je na svojem mestu. Ujela sem čudovit dan ob hrvaški obali in prav uživala v lepem vremenu, zdelo se mi je, da so povsod že prisotni znaki pomladi. Neverjetno, kako se sezone obračajo.

Moj stajling je sledeč: krilo in bluza Rihoas (na www.rihoas.com s kodo LOFLEGO20 imate 20 % popusta na vse izdelke), pas Penny Black, pončo Brunello Cucinelli, čevlji Rebel Queen, torbica Marc Jacobs, prstana Alcozer.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Prelepi zemeljski toni, zelo ti pašejo!
  Upočasnjen ritem bo prinesel sveže nove ideje, ki se bodo s črnilom izlile na bel nepopisan papir.
  Lep umirjen počitniški teden!
  Objem, draga Lorella!

 2. Danes v Marelli pomerjala plisirano roza krilo. Sicer je bil dolzina krepko pod koleni. Cudovit styling.
  Cimprejsnje okrevanje zelim in veliko caja iz lovorovega lista. Deluje blagodejno na dihala.
  Objem❤️

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.