Stajling dneva: pravljica v belem

Obožujem belo v vseh različicah in zdi se mi prav čudovito, ko si lahko privoščimo to barvo od glave do pete. In naj še dodam, da v kolikor gre za mehko pletenino in kanček čipke, potem sem res srečna! Navdušile so me tudi hlače iz eko usnja z visokim pasom, zdi se mi, da sem ves čas v njih. Super udobne pete, dokaj visoke, a spet ne preveč, so nov model sandalov, ki se ga da nositi tudi z debelimi nogavicami, čeprav je v tem primeru hoja nekoliko težja, pa vendar … In bela me vedno spravi v dobro voljo, tako kot biseri, za dodaten pridih elegance.

Moj til je sledeč: vse Twin Set, torbica Chloé, zapestnica z listjem Alessandra Avallone, špangice v laseh H&M, prstan z angelom Toosis, biseri Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Prečudovita kombinacija, še posebno pulover. Se ga da kje kupiti? Bi bila vesela informacije za nakup puloverja. Z veseljem pogledam Lorelline kombinacije.

  2. Čudovita kombinacija, sem si pogledala spletno stran Twinseta in ima res dih jemajoče kose. Super skombinirano, Glitter in Lorela hvala za mega nasvete.

  3. Tudi meni se zdi belina na zimskih stylingih enkratna – elegantno, hkrati pa nezno, na tebi pa je ta monokromatska kombinatica sploh dih jemajoca… Marija

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.