Stajling dneva: prihaja boho jesen

Drage bralke in neverjetne ženske,

ko pomislim na vse vas, ki ste na drugi strani, imam občutek, da smo v zadnjih mesecih naredile ogromno. Morda tudi zato, ker smo tako tesno in pozitivno držale skupaj takrat, ko okoli nas ni bilo prav veliko lepega, ali preprosto zato, ker smo se kar naenkrat odločile, da smo na isti barki, torej je edino pametno, če plujemo skupaj in veslamo hkrati. Lepo je biti del te zgodbe in želela sem še enkrat povedati, da sem vam neskončno hvaležna za vse. Življenje ima toliko različnih odtenkov, da smo tudi same postale mavrice na nebu in kar mi je najbolj všeč, je, da ima vsaka svojo edinstveno svetlobo.

Za ta teden vam in sebi želim, da razpremo krila in se ne pustimo motiti. Objem in naj bo vse dobro.

Obožujem veliko stilov in trendov, a zdi se mi, da mi je boho še najbolj pri srcu. Razlogov je kar nekaj, a na prvem mestu je prav gotovo ženstvenost in romantika. Ko zagledam bluze s čipko, velike rože in udobne kroje, ko me naravni materiali, kot so bombaž, lan ali svila, objamejo, no, potem imam občutek, da je svet popolnoma moj. In te dni sem zelo uživala z odprtimi sandali in natikači: naj lepo vreme traja čim dlje! Izbrala sem zelo udobne hlače in čudovito bluzo, obula Tory Burch (še vedno moja najljubša) in to je rezultat.

Moj stajling je sledeč: hlače in bluza Zara, sandali Tory Burch, torbica Zara, prstani Disney Couture in JCrew.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.