Stajling dneva: romantična obleka s pentljo

Drage bralke in čudovite ženske,

danes vam maham iz Miamija, na prvem dnevu dopusta, ko me je življenje peljalo na drugo stran sveta, čez ocean, tja, kjer sem po svoje tudi doma. Občutki in vtisi še sledijo. Julij je zame poseben mesec, deloma zato, ker sem na ta mesec tudi rojena, deloma zato, ker ga čutim prav v kosteh, ko se tako vroč in lesketajoč postavlja pred mano in mi vsakič znova ponudi najlepšo plat življenja. Naučil me je, da moram tu in tam le odklopiti vse, si vzeti čas za vse stvari, ki jih obožujem, večkrat reči ne in postaviti svoje meje. Ugotavljam, da so z leti te vedno bližje srcu, morda zato, da ga zaščitim ali preprosto zato, da vanj spustim le prave ljudi. Kakorkoli že lahko samo rečem, da je neskončno lepo biti zdrava in živa ter del te neverjetne zgodbe, ki ji rečemo življenje.

Upam, da ste dobro tudi ve in želim vam miren, hkrati tudi igriv teden.

Za stajling dneva sem izbrala dobesedno najljubšo poletno obliko. Zdi se mi, da je prav vsako poletje tako, da si omislim en kos in ga potem skozi nosim. No, to je ta obleka. Lahka, bombažna, s čudvitimi, večjimi pentljami na ramenih in v barvi breskve, ki tako zelo spominja na poletne dni. S petami ali nizkimi sandali je vedno brezhibna, prav tako s športnimi copati in volneno jopo zvečer, ko se zrak malo ohladi in se mi ne ljubi preobleči. Dodala sem kanček rafije, za srečo in udobnost, pa tudi zato, ker sem prepričana, da gre za material, ki samo poudari romantičnost v zraku.

Moj stajling je sledeč: obleka Chicwish, sandali Ancient Greek, torbica Aldo, zapestnici Kate Spade, prstan z rožo Marni, prstan z oblakom Accessorize.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Iiiiiii❤️❤️❤️ Maham v Miami in imej se čudovito. Pa hvala za idejo, kaj mi bo moj dragi kupil za rd – tej obleki se pač ne morem upreti 🙂 Že naročava …

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.