Stajling dneva: siva čipkasta obleka

Drage bralke in virtualne prijateljice,

prišel je zadnji dan avgusta in poletje se počasi izteka. Nikoli nisem preveč srečna takrat, ko se sezona zaključuje, a če bi me vprašale sredi oktobra, kako sem, bi vam prav gotovo odgovorila, da je jesen zakon. Da, kot vsaka sezona. V bistvu se tudi veselim nove garderobe, po drugi strani bi bila v kopalkah 365 dni v letu in letos sem jih res nosila veliko. Ne vem, če sem bila kdaj tako rjava, tako svobodna in tako polna misli kot zdaj. Srčno upam, da ste si napolnile baterije in ste pripravljene na nove podvige. Ker bodo in vam že zdaj povem, da boste neverjetno uspešne in vsemu kos. Bodite dobro in držite se, hkrati hvala, ker ste vedno na drugi strani.

Za stajling dneva sem izbrala obleko, ki je ena izmed mojih najljubših. Nekje med svetlo modro in sivo, čipkasto in sofisticirano, za kakšno posebno priložnost, kot je bila obletnica poroke mojih staršev, ki pa prav gotovo ni edina. Vse se je uskladilo, tudi nebo in morje, kot bi stopila v zasanjano pravljico. Zelo me navdušujejo elegantni kosi in vedno pravim, da jih premalo nosim. Rada bi pospravila vse kavbojke in si na posteljo pripravila stvari, ki so vedno za visoke pete. A potem, saj veste, prevladuje udobje in hitra izbira, skoraj vedno na račun ženstvenosti. Sebi obljubim, da se bom poboljšala, ker modo obožujem in prav tako obleke, ki jih je v moji omari na pretek.

Moj stajling je sledeč: obleka ChicWish, salonarji SJP, torbica Chloé via Netaporter, prstana Bronzallure in Swarovski, uhani JCrew.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

10 komentarjev
 1. Waaaw … krasna obleka, tako romantično ženstvena je! Ljubim to barvo! Navdušil me je tudi prstan, ki ga imate na desni roki, luna in zvezda, kako čudovito!
  Hvala, da si mi polepšala navidez siv in dolgočasen dan.
  Vesna

 2. Vedno šik ga. Lorela, vedno pogledam vaše fotke, današnja obleka prekrasna in vse kar spada zraven-dodatki, imate smisel za lepoto in estetiko.
  Lep pozdrav.

 3. ga. LORELA,,vse,kar nam danes predstavljate je odlicno, lepo: obleka, cevlji, torbica….poboza pa vasa predstavitev, neznost, iskrenost. Rada pa bi omenila, da me je danes pobozala vrnitev vasega prispevka v oddaji Dobro jutto. Dve dami tako pozitivni, da zacnes verjeti, da so se pozitivni in prijazni ljudje. Hvala. Ceprav ne sodi v komentar vasi soncici zelim vse lepo v novem solskem letiu. Vse kar vas osrecuje vam zelim

  1. Draga Milena, hvala za lepe misli in za val pozitivnosti, ki je prišel do mene. In hvala za lepe želje moji Sofii, sem vse podala naprej. Maham in objem!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.