Stajling dneva: siva na drugačen način

Ta plašček je zelo poseben in komaj sem čakala, da ga oblečem. Ni skrivnost, da so mi dodatki iz perja zelo všeč in na tem ovratniku so dokaz, da niso le večerni, daleč od tega. Izbrala sem sivo, ker sem črne malo sita in tudi zato, ker me zna spraviti v žalostno stanje; siva pa je povsem druga zgodba, čeprav sem jo vseeno kombinirala s črnimi hlačami in žametnimi gležnarji, ki ponujajo pogled v vesolje. Poigrala sem se tudi z rdečo šminko in srebrnim nakitom, saj meni, da zna najbolje poživiti sivo in tudi zato, ker imam takšno obdobje, ko sem zelo za srebrno ali belo zlato. Saj veste, da smo ženske muhaste, kajne? Hvaležna sem za sonce in zelo prijeten zrak, ki je omogočil današnjo modno zgodbo. Saj vem, da pomlad še ni tukaj, a včasih izgleda tako.

Moj stajling je slednji: plašč Max Mara Weekend, siv pulover Max Mara, hlače Esmara by Heidi Klum, gležnjarji Mango, nakit Asos, torbica Chanel.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

7 komentarjev
  1. Prečudovita kombinacija. Obožujem sivo, ker sem rdečelaska, tudi meni pristoji siva. Kot vedno si
    lepo naličena, šminka pa je top!!
    Želela bi vprašat, kje bi kupila broško pentljo
    Lep pozdrav tebi in vsem ostalim, ki mi vsak dan polepšate, sem namreč upokojenka.

    Lučka

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.