Drage bralke in čudovite ženske,

včasih prav pomislim, da bolje ne bi moglo biti in potem se ugriznem v jezik, ker me je vedno strah, da prehitro mine. A dejansko sem prav v čarobnem stanju duha in srca, ko mi prav nič ne manjka in na polno uživam življenje. Vse je na svojem mestu in vse je čudovito popolno, tako kot sem vedno sanjala. Seveda so vzponi in padci, klanci in doline, a na koncu vedno najdem sebe in zdi se mi, da so leta 100 % prava za to, da brez slabe vesti jemljem vse, kar mi je dano, z veliko žlico. Vmes se pripravljam na pomlad, tudi s tem stajlingom, ki mi je danes še posebej pri srcu.

Imejte čaroben ponedeljek in prav tako čaroben teden.

Me ne čudi, da Aljo Horvat obožujejo tudi v Ameriki. Aljo navdihujejo narava, ljudje in moda ter glasba 60., 70. in 80. let. Ko zagledam njene stvaritve, vedno pomislim, da je malo ujeta v preteklosti, s tem vintage slogom, ki zna danes tako dobro živeti. In da, iz tega vidika sva si tudi zelo podobni. Z veseljem sem oblekla komplet Age of Aquarius iz njene zadnje kolekcije in moram reči, da sem marsikoga očarala. Zanimivo, saj ne gre za najbolj enostaven potisk na svetu, a skupek vsega deluje hipnotično in celo seksi. Tako sem se tudi sama počutila

Moj stajling je sledeč: top in midi krilo By Alja Horvat, torbica My Lovely bag (koda LORELLA20 za 20 % popusta), salonarji Guess, nakit JCrew in YSL.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

4 Comments

Komentiraj