Stajling dneva: sončno in sočno rumena

Ugotavljam, da je v zadnjih poletjih rumena postala barva, ki jo obožujem. Morda zato, ker prikliče v spomin sonce, a deloma tudi zato, ker so mi noro všeč potski z limono in ananasom in teh je vedno na pretek. Ko pride topla sezona, je tako, da se tkanine spremenijo v veselo limonado in veste, kaj pravijo: Ko ti življenje servira limone, naredi nekaj iz njih! Zanimivo, da vsakič, ko imam kaj podobnega na sebi, pomislim na ta stavek in je svet lepši. Ta teden pričakujemo 40 stopinj, zato poiščite kakšno mirno senco, vzemite knjigo v roke in odklopite vse. Jaz sem že, zato uživam.

Moj stajling je sledeč: krilo in top Chicwish, špagarice Tommy Hilfiger, prstan z velikim kamnom Alcozer, prstan z malimi biseri Gold Philosophy, torbica je moj eksperiment, zapestnici Kate Spade.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Saj si kot osvežilen in čudovit limonin sorbet! 🙂 Pa tudi kreacij z MMS se ne morem nagledat … Prekrasne so, sploh “morje in sonce”❤️ Lepo, lepo naj ti/vam bo na dopustu, polno “oooooo in iiiiiii” trenutkov, svobodnih misli in srečnih utripov srca. Jaz en del svojega dopusta ravno končujem, s težkim srcem sicer, saj sem se navezala na 15 malih in velikih prijaznih, igrivih ter hvaležnih mucic, za katere sem skrbela, da so imele vsaj en teden polne želodčke. In upam, da bo zanje poskrbljeno tudi še naprej. Maham skupaj z veselimi repki 🙂 🙂 🙂

  2. Oooooo, hvala za inspiracijo s torbico!!!! Imam en vintage corsage Dorothy Perkinsv viola barvi in sem ga namestila na cekar.

    XOXO

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.