Stajling dneva: svetlo in boho

Drage bralke in čudovite prijateljice,

imela sem noro lep teden in vem, da bo ta še lepši! Kdo bi rekel, da me bo znala jesen zadeti v vsej svoji lepoti in končno imam doma vse jesenske dodatke, ki sem jih dolgo čakala: barvito listje, buče, gobe, sveče z vonjem cimeta in mandarine, veje, celo les, ki sem ga našla pri Kokri. In vse se zloži v čudovito celoto, zdaj na mojem balkonu. Do mene je priromala tudi nova ideja in zdaj uživam, ko se lahko proti večeru vanjo zavijem in pijem kavo ali čaj. Res občudujem življenje okoli nas, ki je zdaj tako spremenljivo in čarobno, želim si ujeti prav vsak odtenek in dihati s polnimi pljuči nov zrak, ki prihaja. Upam, da ste tudi ve dobro in da imate v sebi še vedno dovolj poletnega sonca, ki vas bo znalo greti vse tja do marca.

Močen objem in bodite srečne.

Za stajling dneva sem izbrala svoje najljubše, svetle barve in prav uživala v družbi novega kompleta, ki sem ga našla na Gardskem jezeru. Takoj me je poklical in tokrat toplo pozdravljam udoben kroj, čudovito boho bluzo, najljubšo torbico in zelo preproste superge, za hiter korak. Majhni detajli me naredijo srečno, denimo drobne rožice na rokavu ali vzorec na žepu. Ta simfonija nevtralnih tonov je preprosto brezhibna in tako noro moja, da jo težko spustim.

Moj stajling je sledeč: bluza in hlače NKN – Nekane, superge Ralph Lauren, torbica Tory Burch, prstana Accessorize in Monica Vinader, verižca Monica Vinader.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.