Drage bralke in čudovite ženske,

nikoli ne bom sita pogleda, ki se prav v tem trenutku odpira pred mano. Gozd se mi pokaže v vsej svoji lepoti in prav danes zjutraj me je obiskal orjaški metulj, zaradi katerega sem šla takoj pogledat, kakšno sporočilo prinaša. Je simbol procesa transformacije, ki vodi do stvari višjega reda. Uči nas zavestno preoblikovati svoje življenje, ustvariti povsem nove situacije, uresničiti svoje najgloblje želje. Metuljeva moč nas uči in pomaga, da naredimo red v našem razmišljanju in se zavestno odločimo za naslednji korak. S to mislijo začenjam teden in se veselim novih žarkov, v vseh smislih.

Želim vam prijeten teden in mirno bivanje tukaj in zdaj.

Za stajling dneva sem izbrala meni ljubo lila barvo, ki je bila lani tako aktualna, a kot opažam, se trend kar nadaljuje. Super, da je tako, saj je vijola prijetno povezana z intuicijo, tretjim očesom, transformacijo in je hkrati barva meditacije, povsem ženska in zelo prijetna. Poigrala sem se z veliko rožo, ki me tu in tam spremlja, v lila ali svetlo modri barvi. Pred kratkim sem srečala prijateljico, ki jo je imela na ovratniku plašča in zdelo se mi je, da je hollywoodska diva. Všeč mi je moda ton na ton, ki dejansko deluje za posebne priložnosti, a hkrati tvori zanimivo harmonijo odtenkov in prav dobro se počutim, ko se kopam v istih barvah.

Moj stajling je sledeč: krilo Dixie, svilena bluza About you, roža Pentlja by Goga, salonarji Mass, torbica Aldo, nakit Michael Kors.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

8 Comments

 • Posted 8. maja, 2023 11:24
  -Majda

  Draga Lorella!
  Jaz sem bila v teh barvah kot nevesta. In v hlačah, kot si pisala v enem prejšnjih člankov.
  Zelo ti paše ta barva!
  Lep začetek tedna!

  • Posted 8. maja, 2023 14:26
   -Lorella Flego

   Hvala Majda! Nevesta? Res? To pa super originalno in lepo! Objem

 • Posted 8. maja, 2023 16:16
  -krisi

  Prelepa, zelo so mi všeč enobarvni staylingi, še posebej v teh čudovitih spomladanskih barvah

 • Posted 19. maja, 2023 21:54
  -Daniela

  Lila! Moja najljubša ali vsaj med prvo trojico. Zelo sveža, pomladna, kot dišeča majica. V moji omari ostaja ne glede na trende. Pozdrav tebi!
  D.

 • Posted 22. maja, 2023 10:12
  -Tatjana

  Tvoj styling kot vedno enkraten. Je pa tudi meni ta barva ena od ljubših. Ob njej se spomnim vonja španskega bezga ali pa glicinije.

Komentiraj