Stajling dneva: turkizen kombinezon

Drage moje ženske in morske deklice,

poletje je prineslo zelo zanimivo misel: da smo brezčasne. Nekako tako, kot valovi v morju, ki puščajo belo peno in se vedno vračajo, vedno isti in hkrati popolnoma drugačni. Razmišljam o tem, da se mi zdijo moja dvajseta leta za vogalom preteklosti, a kaj ko ta vogal ni prav tako blizu in vse beži. Ampak življenje je takšno: intenzivno in brezpogojno gre naprej, čeprav bi ga rada tu in tam ustavila. Ampak mi gre dobro in srčno upam, da tudi vam, ker vas imam vedno v mislih in preden zaspim, vsem nam želim mirno noč, pa tudi lep začetek tedna. Naj bo vse dobro in vse na svojem mestu, tako kot si zaslužimo. Držite se!

Turkizna, barva morja in poletnega neba, moja barva. No, ni edina, saj moram priznati, da so mi vse pastelne barve všeč in prav gotovo tudi vsi odtenki modre. Ta kombinezon je bil pravi izziv, naročen preko spleta, ne da bi ga v živo videla, in ko sem ga dobila, sem prav upala, da sem zadela številko in da bo dovolj udoben za nošnjo (pri Zari to ni vedno samoumevno). In rezultat: brezhiben! Nosim ga ves čas, tudi z nizkimi sandali, čeprav je s peto veliko lepši, in tako je k meni prišel še en kos, ki me naredi srečno. Juhu!

Moj stajling je sledeč: kombinezon s pasom, torbica in sandali Zara, zapestnice Accessorize, delo prijateljice Jelene in Mia Miami, verižici Rebecca in Bynouck, uhani Bynouck, prstan s čebelo Stories.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

15 komentarjev
    1. Nisem razumela, kateri je problem. Da imam pet las na glavi ali da so speti? V prvem primeru bom vzela kakšen vitamin več, da začnejo rasti, v drugem pa so mi starejše ženske zelo všeč, tako da v vsakem primeru hvala!

  1. Dober dan.
    Vemo, da se staramo vsi, tudi vi, spoštovana Ema. Je pa na tej poti zelo priporočljivo ohraniti vsaj nekaj takta in dostojnosti.

  2. Lorella zna iz nič narediti veliko.Imam svoj šarm in izjemen stil.Lahko pa povem, da ji marsikatera zavistna dvajsetletnica ne seze do gležnjev.Se ne čudim pomankanju stila, saj marsikdo ne pozna niti osnov bontona.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.