Stajling dneva: turkizno!

Drage bralke in prijateljice,

danes sem med pisanjem obkrožena z meglo in čeprav se trudim, ne vidim konca dreves in tudi travnik pred mano je že skoraj izginil. Ta občutek lahkotnost in nevidnosti, ki mi ga podarja prav megla, je po svoje očarljiv. Zdi se mi, kot bi me narava prisilila biti bolj introvertirana, več iskati v sebi in manj v svetu, ker je morda svet že veliko dal in zdaj smo na vrsti mi. November je konec koncev prav takšen: po svoje rahlo melanholičen in z občutkom konca, ki se hitro bliža. Zdi se mi, da je to čas velikih preobratov in kot vemo prinašajo spremembe tudi tesnobo, marsikdaj občutek, da morda nismo na pravi poti. Pa smo. Moja želja je, da zdržimo in najdemo prav v vsaki stvari prijazno plat.

Objem in imejte čudovit teden.

Za danes sem izbrala Natašin komplet, ker pripada njeni liniji Ronja in zdi se mi ljubko, če lahko podpiram prijateljico in sestrico. Turkizna barva je zame kot zlato za srake: ko jo vidim, mora biti moja! Všeč sta mi bila majica z asimetričnim izrezom in midi krilo, oprijeto in po svoje seksi; kombinirala sem ga z mehko jakno v barvi smetane, ampak zunaj je bilo tako prijetno toplo, da sem se lahko sprehajala tudi brez nje. Prav hvaležno pozdravljam lepe dneve, ko in če še bodo, a srčno upam, da jih bom ujela veliko!

Moj stajling je sledeč: komplet Odette by Ronja collection, jakna Lazzari, čevlji Zara, torbica Encuentro, verižica Comma, prstan Bronzallure.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.