Stajling dneva: usnjeno krilo

Drage bralke in čudovite ženske,

težko verjamem, da se ta teden poslavljamo od starega leta, hkrati pa sem neskončno vesela, da smo ga nekako le prebrodile in da je pred nami nekaj novega. Nova vrata, veliko prijetne svetlobe, prazen dnevnik, ki čaka na prijazne besede in nešteto možnosti, da se postavimo na noge. Imam samo eno misijo: razumeti sebe in biti srečna. V obdobju karantene sem se veliko poglabljala v to, kar sem, pa tudi v to, kar bi želela biti, in našla sem nešteto kotičkov, ki jih še nisem poznala. Ni bilo dolgčasa, samo obdobje spoznavanja in razkritja, ki mi je omogočilo, da napredujem na svoji osebni lestvici. Še vedno verjamem, da smo me tiste, ki odločamo, ali bo kozarec na pol prazen ali na pol poln. Moj je poln in srčno upam, da tudi vaš, ker je to edina prava perspektiva.

Imejte lep začetek tedna in ne pozabite na dobre misli, saj vas bodo spremljale tudi na začetku novega leta.

Lahko rečem, da je to moj decembrski nakup, seveda ni bil edini, saj veste, kako je s tem, a to krilo me je prav klicalo. In zanimivo, da ko sem ga kupila in odšla iz trgovine, mi je Sofia rekla, da sem pravkar nabavila neobičajen kos zame. Toliko o tem, koliko me je vajena videti v outfitu, ki je nekoliko bolj temperamenten. Ampak se ne dam in to krilo je prav “naredilo vzdušje”, s vojim visokim pasom, zlatimi gumbi, lepo dolžino in krojem, ki se zelo dobro prilagodi telesu. Super je s pletenino ali bluzo, kot v tem primeru. In da, smem reči, da se, ko ga nosim, počutim prav seksi? Vem, da boste razumele. 🙂

Moj stajling je sledeč: krilo LiuJo, bluza Maje, plašč Dixie, salonarji Dune London, torbica Marc Jacobs, obroč Accessorize, prstan Asos.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

16 komentarjev
 1. Lep, sexi 🙂 autfit! Toliko vzorcev, materialov, …. in vse paše! Čuuuudovite slike!

  Draga Lorella!
  Če nebi imela, ob 6:20, občutka, da mi bo omara zgrmela na glavo in se nebi postelja “vozila” levo in desno, bi še verjela, da bo dober začetek tedna. Tako pa se sprašujem kaj bi nam narava rada povedala.

  Pa….ok! Sedaj se poizkusa sonček prebit skozi oblake in tako bo verjetno še lep dan! 🙂

  Pozdrav na Primorsko!

 2. Draga Lorella, na tvojo postavo pa res paše vse, od pliseja, do pencil krula in usnja. Drzniti si moramo vcasih. Prav je tako. Kar tako naprej. Objem.

 3. Lepa, pravšnja mera sexapila, bluza z nekoliko “konservativnim” navdihom super paše zraven usnja in živalskega vzorca. Hvala za vse outfite, s katerimi si nas razvajala v tem letu.

 4. Zelo lepo, Lorella! Zelo ti pristoji, lepo res!
  Pa Srecno Novo leto zelim tebi in tvojim, kolikor se da, lepo praznujte!

 5. Zelo lepo Lorella, tudi sama imam podobno usnjeno krilo, ki pa ga pravzaprav že dolgo nisem oblekla. Super ideja za jutrišnji večer…Pa srečno !

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.