Statement modni dodatki tople sezone

Temperature v maju nič kaj ne spominjajo na toplo spomladansko vreme. Ne glede na to lahko popestrimo svoje videze z različnimi modnimi dodatki, ki so jih modni strokovnjaki razglasili za must have kose tople sezone. Na prvem mestu so modni obroči ter rute za v lase, ki so v hipu zamenjali špangice, ki so kraljevale predhodno. Ti so veliki, opazni v slogu Blair Waldorf, ki jih je v seriji Gossip Girl zelo pogosto nosila. Modeli so si med seboj zelo raznoliki; Prada si je omislila celo kolekcijo enobarvnih minimalističnih obročev, ki se podajo na številne sloge in oprave. Na voljo pa je veliko barv; od klasične črne, ki nikoli ne gre iz mode, do bolj opaznih neon odtenkov, ki bodo pustili svoj pečat. Za posebne priložnosti si lahko prav tako omislite različna okrasja za v lase, ta so lahko metalna ali pa imajo bleščice.

Pinterest
Pinterest
Prada
Maison Michel
Pinterest

In ko je že govora o naglavnemu okrasju, so tu še klobuki, ki nas ščitijo pred sončnimi žarki ter naredijo vsako opravo še bolj šik. Tokrat bodo modni veliki in opazni v nevtralnih barvah, od bele, bež do sive. Nosimo jih lahko na bolj boemske oprave, kot so maxi dolge bele ohlapne obleke, ali pa na casual outfite, ki vključujejo jeans in različne tope. Zanimivo pa pristajajo tudi na bolj sofisticirane kose, kot je mala črna obleka. Pa še zadnji modni dodatek, ki je že lani bil zelo zaželen in kar ne gre iz mode so statement uhani. Še vedno veljajo okrogli zlati za tiste, ki jih preprosto morate imeti, a ta hip je veliko barvitih, ki se jim lahko postavijo ob bok po priljubljenosti. Od rdeče, rožnate, modre do rumene – naj barve naredijo razliko in ne bojte si omisliti novega para, ki bo zares jemal dih.

Pinterest
Pinterest
Annie Costello Brown
Ejing Zhang
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.