Stavite na naslednje spomladanske torbice

Spomladanska moda nam je naklonjena in je veliko bolj funkcionalna kot ostala leta. Modni dodatki so izredno nosljivi in modne torbice spadajo med najbolj nosljive. Trendi narekujejo intenzivne barve, ki bodo v hipu popestrile vaš outfit. Zelena, modra, roza, oranžna in rumena spadajo med must have odtenke, ki jih lahko nosimo na številne načine. Pisane torbice se lepo podajo nevtralnim outfitom, lahko pa ustvarite tudi matchy-mathcy videz ali pa uporabite barvno kolo in poiščete barvne kose, ki so čisto nasprotje.

vir: Pinterest
vir: Stand Studio
vir: Pinterest
vir: Chloé
vir: Pinterest

Težko rečemo, da so majhne torbice passé, a imajo večje to sezono zagotovo prednost. Prostorne torbice bodo poskrbele, da boste imele vse potrebščine s seboj, od sončnih očal, mobitela, ličil do denarnice in še bi lahko naštevali. Svoj moment imajo tudi bombažne torbice, ki smo jih prej uporabljali le pri nakupih. Te so največkrat v bež barvi in z raznimi napisi od logotipov pa vse do verzov.

vir: Pinterest
vir: Jil Sander
vir: Pinterest
vir: Bally

Med zanimivimi modnimi trendi je tudi torbica iz mreže, ki poskrbi za tisti x faktor. Ta bo zelo prisotna med ulično modo in zelo lepo pristaja na bolj casual videze, kot so jeans hlače in t shirt, ali pa maxi belo obleko. Če neradi kažete vsebino svoje torbice, je veliko oblikovalcev poskrbelo za vas, tako da je znotraj mrežaste torbice še ena, v katero lahko spravite vse potrebščine.

vir: Pinterest
vir: Kiero
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.