Ko gre za ličenje, se trendi nenehno spreminjajo, vendar pa so nekateri tako zelo opazni in priljubljeni, da postanejo pravi kultni hiti. Letošnje leto prinaša nekaj osvežujočih novosti na področju ličenja, ki bodo nedvomno prevzele vaš videz.

Eden izmed najbolj osupljivih trendov letošnjega leta je zagotovo videz steklene kože. Navdihnjen s korejsko kozmetiko, ta trend zagotavlja sijajno in brezhibno polt, ki izžareva naravno svežino. Kako doseči ta videz? Ključ je v uporabi različnih izdelkov, ki zmanjšujejo pore in dodajo lesk. Za začetek uporabite dobro podlago, najboljša je dobra BB krema ali pa obarvan primer, nato pa nadaljujte z lahkim tekočim osvetljevalcem na višjih točkah obraza. Končni dotik je lahko še puder v prahu s svetlečimi delci, ki bo ustvaril želeni sijaj.

Letošnjo pomlad so prava paša za oči živahni videzi. In kakšna šminka je najbolj primerna? Brez dvoma je to nude, kožni odtenek. Kako doseči naraven videz ustnic? Začnite s svinčnikom, ki je dva do tri odtenke temnejši od vaše naravne barve ustnic. Nato nanesite šminko, ki je eden do dva odtenka svetlejša od vaših naravnih ustnic. Končajte z rahlo obarvanim glosom in ga nanesite le na sredino ustnic. S pritiskom ustnic skupaj boste združile barve in ustvarile subtilen, a eleganten videz.

Nič ne prebudi pomladnega duha kot živahna lička, ki izžarevajo mladost in svežino. Trend prinaša poudarek na rdečilu, ki ga nanesemo kot nežno barvo, najraje v tekoči obliki, da ga lahko nanesete kar s prsti ali gobico. Izberite rdečilo in ga nanesite na rahlo čez celotno območje ličnic. Takšen način nanašanja make-upa bo zagotovil naraven in nežen videz, ki bo vaši koži dodal sijaj in vitalnost.

Komentiraj