Stilski napotki in must have kosi za februar

Na kaj pomislite takrat, ko napoči februar? Jaz na mesec, ki je vedno prekratek in zato že začutim okus po pomladi in seveda pomislim na valentinovo ter na to, da bi rada enkrat šla v Julijo sredi Ljubljane na super klasično, romantično večerjo. Saj vem, da ni znanstvena fantastika, daleč od tega, a moj čas je druga zgodba, tako da se pustimo presenetiti. In februar je tudi čas mode, s fashion week-i po vsem svetu in mojo potovalko, ki zdaj že nestrpno čaka. Kaj pa modne novosti?  Vedno so in jih tudi tokrat ne bom zanemarila, zato sem za vas izbrala nekaj izdelkov ter kosov, ki me zelo navdušujejo. Ali so februarski? Včasih da in drugič ne, pri meni je bolj tako, da so večni.

Vir: Pinterest

Novi laki za nohte

Barve so seveda vaša izbira, a naj bo nujno nekaj temnega in tudi nekaj svetlega. Vmes sem dodala bleščice, ker, saj veste, brez njih pač ne gre. Laki so vedno dobra investicija in dejansko je tako, da bi morale stare odmakniti in se osredotočiti na nove, ker kozmetika žal ni večna.

DEBORAH LIPPMANN via Netaporter

Kombinezon iz jeansa

Včasih so ga nosile le nosečnice, danes ga nosimo vse. Je praktičen, ravno prav navihan, športen in lep, vedno pride prav in jaz ga obožujem. Prepričala me je Sofia, da bi ga tudi jaz imela in bi hodili po svetu kot dvojčici. Misija uspela in mami zelo srečna.

MADEWELL via Netaporter

Odbiti gležnjarji

Zdaj jih vsekakor že imate in vem, da niso prav običajni. Jaz sem si privoščila dvojne, a bi imela še kakšne, ker jih tudi nosim in so zelo, zelo udobni. Všeč mi je, ker postavijo piko na i in so zato pravi dodatek za dober stil.

SAM EDELMAN via Netaporter

Kavbojke

Ampak kakšne? Dobro vprašanje, ker jih je res velko. Prav včeraj sem brala članek o tem, da bo ponovno aktualen zelo nizek pas. Srčno upam, da ne, saj smo se pravkar navadile visokega. A vseeno si privoščite nov model, za dušo in zato, ker ga boste vsak dan nosile.

STELLA MCCARTNEY via Netaporter

Dolgi uhani

So zelo aktualni in tudi lepi, ne samo s speto pričesko. Super so v posebnih oblikah, zelo pridejo do izraza z belo bluzo in tudi poleti jih boste veliko nosile. Torej to je njihov čas, čeprav imam občutek, da je to vedno.

ETRO via Netaporter

Konjak torbica

Je malo etno in zelo nosljiva, tudi z jeansom. Ta barva mi je noro všeč, v kombinaciji z zlato pa kar zaživi. Novi modeli niso preveč veliki, so pa vseeno opazni. Chloé je zame na prvem mestu, a z lahkoto bi našla še kakšnega!

SEE BY CHLOE via Netaporter

Svilen top

Pod blazerjem ali samostojno, sploh ni pomembno, ker svila je pač svila in se vedno nosi. Včasih tudi v postelji, zakaj ne. Všeč mi je nežno roza barva,  tako kot bela ali črna, gre prav za večne in prefinjene modele, ki jih obožujem. Ne samo februarja.

CAMI NYC via Netaporter

Etno obleka

Mora biti nujno romantična, a to seveda obvladamo. Če je z rožicami še bolje, če je do tal, je tudi super, poskrbite le za pravo obutev. Všeč mi je z jeans jakno ali kar tako, frfotavo lepa in zelo navihana, kot me.

SEE BY CHLOÉ via Netaporter

Holografična šminka

Pravi trend letošnjega poletja, barve, ki vsebujejo malo modre, kanček roza in pikico srebrne. Vse gre skupaj in se zato odtenek zelo spreminja. Rezultat so super sočne ustnice, zelo seksi.

KEVYN AUCOIN via Netaporter

Sijaj na obrazu

Konkretno gre za novi produkt zdaj že kutlne Charlotte Tilbury. Obožujem njene izdelke in vsi so vrhunski, tega sicer še nisem preizkusila ga bom v kratkem času. Všeč so mi njeni osvetljevalci, ker so diskretni in mišljeni za zrelo kožo. Juhu 🙂

CHARLOTTE TILBURY via Netaporter

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.