Stilski napotki in must have kosi za februar

Najbrž je tako, da skoraj vse pomislimo na valentinovo, posledično na rdečo barvo in šele potem na ljubezen. Ok, vrstni red bi moral biti ravno nasproten, a za opravičilo imamo hiter tempo življenja in dejstvo, da marsikdaj pozabimo na pomembne stvari. Ker pa ta članek ni filozofski, temveč modni, naj povem, da sem izbrala deset top kosov za čudoviti februar, da se bomo počutile dobro, dišeče, urejene in noro lepe. Vsak začetek meseca je čas, ko lahko pogledamo v svojo garderobno omaro in se odločimo, kakšne bomo. Februar prinaša še vedno hladno vreme, hkrati bodo vse trgovine že na pol poletne, tako da hitro nastane zmeda. Bodite torej osredotočene na zimo, ker je še vedno tukaj in narekuje kar nekaj dobrih kosov.

Vir: Pinterest

Afroditina nega proti gubam

Perfect Code je Afroditin nov in revolucionarni sistem proti gubam. Ne pišem o njem zaradi reklame, temveč zato, ke je odličen. Že nekaj dni uporabljam serijo izdelkov in sem navdušena. V setu so tudi kapljice, ki  pomlajujejo. Za seboj imam kar nekaj neprespanih noči in s ponosom lahko rečem, da niso opazne. Resnično deluje in kot običajno imamo dobro ceno za odličen produkt.

Afrodita Perfect Code

Svilen top za pod jakno

Me navdušuje in še vedno menim, da blazer reši vse zagate, v kombinaciji s svilenim topom, ki ima tudi malo čipke, pa deluje vrhunsko. Plus gre za kos, ki ga lahko nosite samostojno poleti in spomladi, pa tudi jeseni, s toplo pletenino. Skratka: pameten nakup.

Camy nyc via Netaporter

Rdeča obleka

Za tisto znamenito večerjo, ki vas čaka 14. februarja in srčno upam, da se zgodi. Sicer ni nujno, da s partnerjem, če ga denimo nimate, lahko ste tudi z mamo, prijateljico ali same. Žalostno? Niti malo, ker ima ljubezen veliko različnih obrazov. In rdeča obleka je tukaj zato, da ste še bolj samozavestne!

Valentino via Netaporter

Rdeča šminka

Seveda se poda k rdeči obleki, a v resnici pristaja povsod, tudi s črnim puloverjem in kavbojkami. Še nekaj mesecev in preidemo na pastelne barve, zato v njej uživajte zdaj, ko je njen čas. Rdeča ali burgundy, važno je, da je opazna in seveda brez svinčnika in robov, da deluje čim bolj nonšalantno.

McGrath Muse via Netaporter

Nova torbica

Brez posebnega razloga, recimo samo, da si jo zaslužite. Zakaj? Ker dnevno pomivate posodo, peljete otroke v šolo, kuhate kosilo, prenašate šefa v službi in še kaj bi se našlo. Ženske vedno potrebujemo novo torbico in slednja vsakič znova pride prav.

YSL via Netaporter

Nizke pete

Sem že napovedala prihod grdih, zato se kar navadite. No, ni nujno, da so prav grozne, a naj bodo rahlo nižje. Navdušile vas bodo s kavbojkami, malo manj z oblekami in krili, pa vendar … In če je le mogoče, nabavite peto, ki je posebna in ne preveč gladka ali že videna.

Gucci via Netaporter

Dnevnik

Srčno upam, da ga že pišete, saj ga je dobro imeti in še bolje ustavljati misli takrat, ko postanejo pretežke. Dnevnik je terapija, ki bi morala postati navada, saj nam olajša življenje. Pišite, drage moje in imejte ga vedno pri sebi, ker je zaklad za dobre in slabe misli. Za vse, kar se vam zgodi.

Smythson via Netaporter

Slip on obleka

Seveda ne samostojno, ker bi zmrznila, a v kombinaciji z zelo toplo in dolgo pletenino je vrhunska! In podobno kot svilen top je kos, ki si ga boste omislile tudi poleti. Sicer pa svila ni za vse, saj so vidne vse napake na koži, zato pazite na to, kar nosite spodaj …  Najbolje bi bilo, da ni prav veliko, zato morate tudi dobro vedeti, kam ste namenjene. Ter s kom.

Anine Bing via Netaporter

Nova pižama

Zdi se mi, da imamo prav vse doma nekaj super udobnega, kot je bombažna ali flanelasta pižama. Ker tako dobro spimo in nas ne zebe. A kaj ko bi poskusile dvigniti raven samozavesti s pomočjo lepe, nove, drugačne, morda svilene pižame? In glede na to, da se sedaj te pižame nosijo tudi v vsakdanjem življenju, nam morda še pride prav.

Meng via Netaporter

Pas

So ponovno v modi in so zelo uporabni. Seveda za hlače in kavbojke, a v resnici tudi za obleke in tunike ter za trenutke, ko je vse skupaj preveč ohlapno. Pas naredi lepo obliko telesa in poskrbi, da vse stoji na svojem mestu. Pozor: logotipi so ponovno zelo aktualni!

Gucci via Netaporter

Dobrodošel, februar!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.