Stilski napotki in must have kosi za oktober

Oh da, drage moje, zdaj mi je prav jasno, da je jesen tukaj! In veste kaj sem počela včeraj? Nabavila sem kup dodatkov za dom v slogu jesenskega listja, buč, gob, sveč s cimetom in pomarančo. In potem sem uživala na terasi! Popolnost. Prižgala sem še kadilo, da so me vohali do sosednje ulice, ampak včasih si dam duška in zdaj je takšen čas, ko so vse zvezde na svojem mestu. In oktober prinaša toplino, v pleteninah in srcu, zlat nakit, lepe gležnjarje, obleke s temnejšimi rožami in burgundy jope. Vem, da vse to že imate, manjka vam samo še vroča čokolada s smetano, ki bi jo zdaj najraje pila z vami! Dobrodošel, oktober. 🙂

Vir: Pinterest

Čudoviti pasovi

Teh je ogromno in res ni potrebno, da se ustavimo pri rjavem ali črnem. Tukaj so barve in super je, če jih lahko uporabimo tako, kot se nam zdi!

Vir: Sezane

Prave kavbojke

Sploh ni pomembno, ali bodo oprijete, ohlapne, mom ali boyfriend, pomembno je, da so prave za vašo postavo in lepe spredaj, s strani, odzadaj. In zelo uživajte v nošenju.

Vir: Sezane

Večja torbica

Prav takšna, da spravite vanjo vse, kar potrebujete, in kot vemo, potrebujemo ogromno. Rjava barva zmaguje, ker gre z vsem, tudi z novimi škornji!

Vir: Sezane

Škornji

No, tukaj bi lahko napisala esej, ker jih je ogromno. Zelo visoki in seksi, kavbojski, usnjeni, iz semiša, z različnimi dodatki, z nizko peto, bulerji. Izbira je vaša.

Vir: Sezane

Lepa in romantična bluza

Zdi se mi, da je priljubljen kos prav vsak mesec, a takšna sem in si ne morem pomagati. Res je dobro, če jih imamo veliko, ker vedno tvorijo dober stil. Amen.

Vir: Sezane

Mokasinke

V tem trenutku namesto balerink in prav nič ne pomaga, če so preveč moške. Ker nekatere imajo tako grob, debel podplat, da izgledajo res za na njivo ali skoraj, vendar je treba priznati, da imajo svoj šarm.

Vir: Sezane

Večji uhani

Jaz bi jih imela res neskončno, ker so noro lepi in tako ženstveni. Všeč mi je, ker zelo dobro popestrijo podobo takrat, ko imaš speto pričesko, kar je res super. Majhen dodatek za velik učinek!

Vir: Sezane

Usnjena jakna

Sem prepričana, da črno že imate, zato zdaj potrebujete rjavo. Super bo s tisto torbico in škornji, kavbojkami ali večjim nakitom. Povem vam: seksi je, tudi z navadno belo bluzo.

Vir: Sezane

Vsi odtenki burgundy – vinsko rdeče

Res je barva jeseni in tako dobro spominja na listje, k zdaj močno spreminja barve. Top kos je nedvomno jopa, a tudi žametni blazer ima svoj šarm, sploh v tej barvi.

Vir: Sezane

Mornarski slog

Ob vsaki sezoni je super! Zdaj je sploh lep, ker si lahko privoščmo kakšen dober brezrokavnik ali jopo namesto plašča. In naj se te črte, v vsej lepoti, vidijo!

Vir: Sezane
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Si me pa res nasmejala in mi polepšala dan. Ženske potrebujemo veliko torbico, ker imamo veliko stvari. In potem moško vprašanje, če res vse to potrebujemo? Vse! Pika, amen!
    Imej čudovit konec tedna!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.